Про 'відірвані' пальці московської пастви: що ж насправді сталося у Юрківцях?

Про "відірвані" пальці московської пастви: що ж насправді сталося у Юрківцях?

23.03.2023, 09:40

«Бандити ПЦУ», «пролита православна кров», «злочинні розпорядження влади», «юродиві безбожники», «духовне каліцтво й каліцтво фізичне», фотографії 18+…

Ні, це не із сюжету фільму жахів. Це зі стрічки новин московських попів УПЦ МП у «Телеграм».

Нарешті збулася мрія онуфрієвських пропаГандонів – голосять на весь білий світ про «докази фізичного переслідування» істінной цєркові. Але, як завжди, перекручують й маніпулюють, брешуть й не червоніють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильники УПЦ МП спровокували сутички біля храму у селі на Буковині (ВІДЕО)

Що ж сталося насправді?

18 березня жителі села Юрківці, яка раніше вирішила покинути облудних гундяївських попів, після безрезультатних вмовлянь віддати ключі від сільського храму, взяли справу до своїх рук й повернули храм собі й громаді.

Так, на жаль, не обійшлося без допомоги болгарки та лома. А могло відбутися й інакше – мирно та цивілізовано. Але тільки тоді, коли б гундяївським прихвостням не треба було верещати про «гоніння на православних».

Тому ці прихвостні й не віддавали добровільно ключів від храму та свідомо спровокували сутичку, в якій пошкодив пальця один «істинно православний».

Така поведінка для них не нова. Так було десятки разів по всій Україні, коли якась громада вирішувала перейти до канонічної Православної Церкви України.

Московська церква стрімко втрачає підтримку простих людей, втрачає цілі села, райони й навіть області. Вони добре розуміють, що не можуть спинити добровільне волевиявлення людей інакше як провокаціями, маніпуляціями й брехнею.

Онуфріївські попи та їхні московські господарі –далеко не дурні люди. Вони добре знають українські закони, які кажуть, що храми належать не Кірілу з Онуфрієм, не Мелетію з його содомітами, а громаді.

І як громада вирішить, до котрої із церков, – ПЦУ чи УПЦ МП, – хоче належати та чий священник вестиме службу в храмі, то так тому бути.

Отже будь-які верески й волання московських попів - то не від правоти своєї справи, а від лютого безсилля.

Закон враховує не інтереси якогось конкретного попа, а волю сотень людей, які входять до громади. І якщо громада відкрила очі й відрізнила нарешті біле від чорного, правду від брехні, патріота від зрадника й колаборанта, то стається так як сталося у Юрківцях.

А все, що лишається в такому випадку московським попам, – брехати, маніпулювати, скиглити, провокувати. Іншого вони не вміють й не будуть робити. Ані сьогодні, ані завтра, ані до тих пір, поки в Україні залишатиметься хоча б одна філія гундяївської РПЦ, яка брехливо називає себе УПЦ.

Джерело: Телеграм канал Володар ЧАСу

 Інформація від Чернівецько-Буковинська єпархія УПЦ

 
 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1