'Повернути свої 23 відсотка виборців, які проголосували за «Народний фронт» у 2014 році': Бурбак назвав головні завдання політичної сили на майбутніх виборах

"Повернути свої 23 відсотка виборців, які проголосували за «Народний фронт» у 2014 році": Бурбак назвав головні завдання політичної сили на майбутніх виборах

30.12.2018, 11:53

Своє головне завдання «Народний фронт» вбачає у тому, щоб виборчі кампанії 2019 року в Україні пройшли відкрито, демократично, законно. І, найголовніше, щоб у країні не відбувся реванш проросійський сил, - пише www.buknews.com.ua

Про це заявив голова фракції «Народного фронту» у Верховній Раді України, народний депутат України Максим Бурбак.

- Можуть скільки завгодно повторювати, що це кліше «Народного фронту» про втручання Росії, про “п’яту колону” Кремля в Україні, проте я переконаний в цьому, - сказав політик. – Постійно повторюємо нашим західним колегам: невже ви гадаєте, що подібне втручання  відбувається тільки у нас? Вони вже у вас також. Росія послідовно втручається у світові події. Втручалася у Brexit в Британії, референдум у Нідерландах,  вибори президента у США,  події у Барселоні, Бельгії. Новітній рух так званих «жовтих жилетів» у Франції чергове тому підтвердження. Кремль руйнує європейську стабільність, бо бачить у ній загрозу для себе. Тому нам не можна розслаблятися, ми повинні цьому якось протидіяти. Після того, як в країні відбулися події, які за значенням дорівнюють здобуттю незалежності Україною – це отримання Томосу, утворення помісної Православної церкви України –  тиск з боку Росії тільки посилюватиметься. Росія буде робити все, щоб змінити владу в Україні, повернути її до своєї орбіти. Путін робитиме  все, щоб вплинути на волевиявлення наших громадян, як на президентських, так і на парламентських виборах.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Самопоміч» і «радикали» Ляшка підтримали створення ТСК щодо розслідування діяльності путінського агента Медведчука, яку ініціював "Народний фронт". Чому мовчать БПП-«Солідарність» і «Батьківщина»?

- Питання безпосередньої участі «Народного фронту» у майбутніх президентських виборах, можливе висування кандидата  буде розглянуто на партійному з’їзді у лютому 2019 року.  У календарі президентських виборів крайня дата, коли це можна зробити, це 4 лютого. "Народний фронт" проведе з'їзд партії 2 лютого 2019 року. Хочу тут нагадати коментар лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка, який сказав, що на президентських виборах ми будемо підтримувати представника «Народного фронту», - повідомив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

- Президентську виборчу кампанію деякі кандидати розглядають як зручний майданчик для розкручування своїх політичних проектів під наступні парламентські вибори. Застава за участь у президентських виборах становить тільки 2,5 мільйона гривень – це доступна сума для чималої кількості кандидатів.  Окремі мажоритарні депутати, які теж братимуть у ній участь,  таким чином будуть нагадувати про себе виборцям.

- «Народний фронт» не має у цьому потреби. Головне для нас, щоб наступний рік пройшов без потрясінь, в спокійній атмосфері, звісно, наскільки це можливо через ситуацію на Сході. Зараз наша політична сила розпочала кампанію звітування про зроблене. «Народний фронт» звітує перед 23 відсотками своїх виборців, які проголосували за нашу команду у 2014 році, - сказав Максим Бурбак. - Перед ними ми звітуємо і показуємо:  все, що ми обіцяли, ми виконали. Нам є про що розповісти громадянам, адже парламентська фракція «Народного фронту» єдина виконала всі пункти програми, з якою наші кандидати у народні депутати йшли на парламентські вибори.  Наше завдання повернути свої 23 відсотка виборців, які проголосували за «Народний фронт» у 2014 році.  

1


КОМЕНТАРІ (4)

Або бурбака "поїхав" мізками, або він стає повністю неадекватним...

avatar

Юрій

30 грудня 2018 15:31

Бурбакові від стиду та страху щось вбачається не те. Всі погані " руский мир" лізе зі  всюду.А от як КОНТРАБАНДА лізе разом з слонами  керез кордон чомусь він не бачить.То напевно 5 колона то напевно Москалі. А 23 % це мабуть сума яку вкрав народний фронт з бюджету. Прошу думайте за кого голосувати. 

avatar

Арета

30 грудня 2018 19:41

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Арета

30 грудня 2018 19:41

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

31 грудня 2018 10:33