Перед законом усі рівні: поліцейські оштрафували відомого військового капелана з Чернівців за розмову по мобільнику за кермом

Перед законом усі рівні: поліцейські оштрафували відомого військового капелана з Чернівців за розмову по мобільнику за кермом

12.06.2022, 18:21
Як розповідає капелан, з поліцейського авто вискочили четверо людей, двоє у формі поліції та двоє у формі ЗСУ, тобто, тероборона. Останні перевели автомати у бойову готовність та навели на волонтера. 
 
"На моєму авто було видно з 4 боків наліпки з написом допомога ЗСУ. "ЗСУшники", вони ж тероборонівці, перевели автомати у бойову готовність, не знаю чи запускали патрони у патронник, але направили на мене, а "національна" поліція підійшла на зачистку. І капрал Дребот Андрій Юрійович 1 бат, 4 рота, який керував процесом сказав, що доганяли мене злочинця за те, що коли вони пили каву, то побачили як я розмовляв по телефону за кермом. Мені відлягло, - пише Василь Гасинець.
 
Волонтер пояснює, що хоч і визнав свою вину та покаявся і розповів капралу про те, що розмовляв з фронтом та слухав про втрати, проте поліцейський лише хамливо відповів, що це не його проблеми. 
 
Я сказав, що винен каюсь але останніх 8 років живу в майже у машині і саме зараз розмовляв з фронтом та слухав як 1 із моїх друзів з Піски повідомив про втрати. 8/200 13/300, нащо наш доблесний пан капрал сказав дослівно: ЦЕ ВАШІ ПРОБЛЕМИ. І я з ним згідний. Так, це мої проблеми. Я запитав чи не розстрілюють вони сьогодні водіїв за такий злочин, на що пан капрал відповів скромно і лаконічно: "треба буде - розстріляємо". Я послушно оплатив штраф, бо порушив ПДР, але з хамством "національної" патрульної поліції у Чернівецькій області не можу змиритися.
 

Погрожували розстрілом: військового капелана, який допомагає ЗСУ,  у Чернівцях оштрафувала поліція

 

Погрожували розстрілом: військового капелана, який допомагає ЗСУ,  у Чернівцях оштрафувала поліція

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1