Осачук прокоментував своє усунення з посади, а кандидат на його місце пообіцяв дбати про регіон (ОНОВЛЕНО)

Осачук прокоментував своє усунення з посади, а кандидат на його місце пообіцяв дбати про регіон (ОНОВЛЕНО)

07.07.2022, 18:59

Відповідний допис з'явився на сторінці політика у ФБ. 

 Кандидат у "губернатори" Буковини пообіцяв, що дбатиме про розвиток регіону, якщо таки стане очільником Чернівецької облдержадміністрації.

Про це у коментарі molbuk.ua сказав Руслан Запаранюк, призначення якого на посаду голови Чернівецької ОДА погодив Кабмін сьогодні, 7 липня.

Телефонний дзвінок molbuk.ua застав потенційного очільника Буковини у дорозі. Каже, повертається додому з далекої дороги, через це - поганий мобільний зв'язок і практично відсутній інтернет. А відтак не мав можливості почитати, чи є вже остаточне рішення щодо його призначення на посаду.

"Про те, що Кабмін погодив моє призначення, звісно, знаю, але остаточного рішення - ні, бо зараз у дорозі, дуже поганий інтернет, мобільний зв'язок лише часом "пробиває", - зізнався.

На запитання, чи готовий приступити до виконання свох обов'язків у разі призначення на посаду, Руслан Запаранюк відповів ствердно: "Звичайно".

Прокоментувати детальніше пообіцяв уже після свого призначення, якщо воно відбудеться.

"Це буде некоректно, бо ще немає остаточного указу, є відповідна процедура. Моє призначення може відбутися тільки після указу президента. Гадаю, що ще будемо неодноразово спілкуватися, коли буду на місці, обмінюватися інформацією".

На запитання, чому Кабмін погодив саме його кандидатуру, Руслан Запаранюк відповів:

"Я не готовий зараз прокоментували, чому саме за мою кандидатуру проголосували. Це, звісно, приємно, але це - достатньо велика відповідальність. І непроста робота, яку потрібно робити вже і сьогодні".

На репліку кореспондентки molbuk.ua щодо інформації, яка поширюється у місцевих ЗМІ, начебто Руслан Запаранюк перебуває у гарних стосунках з багатьма топ-посадовцями області, тож "усім підходить", він відповів:

"Я думаю, що не варто віршати якісь ярлики, що я всім підходжу. Тому що немає такої моделі, щоби всім підходити. Головне, щоби громада нашої Чернівецької області відчувала, що вона захищена і може повністю покластися на керівництво області, яке про неї дбає і допомагає розвиватися".

Руслан Запаранюк пообіцяв, що розвиватиме область у всіх сферах.

"Буду розвивати нашу Буковину - вважаю, що вона гідна того, щоб її розвивати у всіх напрямках і щоби вона процвітала. Ефективне процвітання полягає, зокрема, і в тому, щоб область економічно розвивалася і давала якісь блага для мешканців нашого регіону.

 

https://molbuk.ua/

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  

1