'З часів Осачука щось змінилось?!': Ольгу Кобевко запрошують в Чернівецьку ОДА обговорити питання співпраці в гуманітарній сфері

"З часів Осачука щось змінилось?!": Ольгу Кобевко запрошують в Чернівецьку ОДА обговорити питання співпраці в гуманітарній сфері

21.11.2022, 12:11

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк зустрівся із волонтерами Буковини.

Про це повідомляє Чернівецька ОВА.

Обговорили важливі питання допомоги військовим, ВПО та мешканцям деокупованих територій.

"Влада повинна працювати пліч-о-пліч з волонтерами, бути єдиними у своїх думках і діях. Лише з вашою допомогою ми можемо забезпечити деокуповані території, ВПО та наших захисників усіх необхідним", – зазначив Руслан Запаранюк.

Зокрема, йшлося про функціонування системи "ШЛЯХ", перелік осіб, яких можуть внести до реєстру, відповідальні органи влади та загальні вимоги для отримання дозволу на виїзд.

Крім того, обговорили гуманітарні потреби в деокупованих областях та важливість координації дій задля ефективної співпраці.

Для всіх, хто не встиг прийти на зустріч, але бажає обговорити питання співпраці в гуманітарній сфері, запрошують зустрітися в понеділок, 21 листопада, о 16:00.

- Добрий день, Ольга Петрівна! З радістю запрошуємо і Вас на нараду з благодійниками, яка відбудеться 21.11 в 16:00, - написала у коментарі під постом чернівецької волонтерки перша заступниця гначальника Чернівецької ОВА Alena Atamanyuk. - Інформація була публічно розміщена про першу зустріч 18.11., і другу зустріч 21.11. Приходьте на зустріч, і зможете написати по результатах зустрічі. З приводу шляху всю інформацію розмістили і на сторінці ОВА і всім волонтерам показали формат роботи щоб отримати доступ".

Нагадаємо, відома волонтерка і лікарка Ольга Кобевко , депутатка Чернівецької обласної ради від партії Європейська солідарність, розкритикувала організацію попередньої зустрічі влади з волонтерами.  

"Ви думаєте, що з часів Осачука щось змінилось?!
Зараз я вас розчарую
18 листопада Чернівцька ОВА викладає оголошення про зустріч з волонтерами, і робить це всього лише за три години до зустрічі (скрін зроблено о 22:43)
Основне питання: включення в програму "Шлях" - але воно не вирішилось ніяк, ВЗАГАЛІ.
Натомість, голова ОВА Руслан Запаранюк та його заступниця пані Альона, звернулись до волонтерів про допомогу на херсонському напрямку.
В цей час, і наша організація і інші волонтерські "каравани" уже працювали на Херсонщині.
Не знаю, чи це для "галочки"? , чи просто із-за тупості, але такі зустрічі зовсім НЕпрактичні та НЕефективні.
І незалежно від влади, все рівно волонтери на передових, бо Україна ПОТРЕБУЄ ДІЙ, а НЕ ЗУСТРІЧЕЙ В КАБІНЕТАХ!!!
Тому, передаємо вітання владі Буковини (теперішній і наступній, яка вже готується????) з сонячної Херсонщини????????"
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  

1