Народні депутати з об’єднання «Буковина» намагаються повернути гроші драмтеатру

Народні депутати з об’єднання «Буковина» намагаються повернути гроші драмтеатру

24.11.2015, 21:33

Депутати Верховної Ради Оксана Продан, Владислав Севрюков, Богдан Онуфрик,  Марія Матіос,  Іван Рибак, Григорій Тіміш,  Сергій Рудик,  Вадим Денисенко, Михайло Гаврилюк,  Роман Романюк підписали звернення до голови НБУ та Прем’єр-міністра України з проханням виділити кошти чернівецькому драмтеатру, які залишилися на рахунках ПАТ КБ «Надра».

 В зверненні буковинців зазначається:

 ирекція Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської на сьогодні, після проходження погоджувальних процедур та одержання 27.08.2015 року остаточного погодження науково-проектної документації від Міністерства культури України, не має можливості використати кошти, за рахунок яких передбачалось здійснити ремонтно-реставраційні роботи пам’ятки архітектури національного значення.

 Керуючись статтею 16 Закону України «Про статус народного депутата України», просимо Вас вжити заходів для одержання кредитором ПАТ КБ «Надра» Чернівецьким академічним обласним українським музично-драматичним театром ім. Ольги Кобилянської коштів з його рахунку, необхідних для виконання ремонтно-реставраційних робіт пам’ятки архітектури національного значення."

Джерело: http://acc.cv.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Те, що держава не повертає мільйон доларів, який Фірташ - колосальний виняток - дав на театр, це нонсенс, це катастрофа, - Мирослав Гринишин

1