Із резервного фонду виділять ще 29 мільйонів: начальник Чернівецької митниці розповів, коли орієнтовно відкриють КПП 'Дяківці' і 'Красноїльськ'

Із резервного фонду виділять ще 29 мільйонів: начальник Чернівецької митниці розповів, коли орієнтовно відкриють КПП "Дяківці" і "Красноїльськ"

28.06.2022, 09:49
Про це начальник Чернівецької митниці Михайло ТОВТА сказав у розмові з постійним автором "BukNews", журналістом Василем Гейнішем.  
  
— Свого часу мені вже доводилось запитувати про стан підготовки до експлуатації пунктів (тоді спрощених) міжнародних переходів Дяківці, Руське, Біла Криниця, Красноїльськ. Із цього приводу, Михайле Йосиповичу, що можете сказати?
 
— Передусім те, що в Красноїльську роботи з підготовки відповідної інфраструктури вже завершені на 95 відсотків, Дяківцях – 75%. Із резервного фонду держави до кінця липня переважно надійде на ці цілі ще 29 мільйонів гривень. Сподіваюсь, що в серпні до Дня Незалежності України зможемо ввести в експлуатацію названі пункти.
 
Водночас із укладеними міжнародними угодами, зокрема Румунією, здійснюються заходи для того, щоб у найближчому майбутньому запрацювали також пункти переходу Біла Криниця, Руська.
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 
 
1