На пішохідному переході вулиці Південно-Кільцевій водій «Hyundai» збив чернівчанку

На пішохідному переході вулиці Південно-Кільцевій водій «Hyundai» збив чернівчанку

03.06.2022, 11:34

2 червня на території області трапилися дві ДТП, внаслідок яких травмувалися троє буковинок. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. Потерпілих медики госпіталізували до лікарень для встановлення діагнозів та надання їм відповідної допомоги.

По обіді на вулиці Південно-Кільцевій міста Чернівці, 50-річний водій автомобіля «Hyundai» не впорався з керуванням та допустив наїзд на жінку-пішохода, яка переходила проїжджу частину дороги в межах пішохідного переходу. Внаслідок наїзду 40-річну чернівчанку медики госпіталізували до лікарні.

На місцях інцидентів працювали слідчо-оперативні групи відділення № 1 (м. Сторожинець) та Чернівецького районного управління поліції, які здійснили першочергові поліцейські заходи.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua 

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів. 

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб). 

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 

 

 

1