На Буковині студенти передали допомогу охоронцям кордону

На Буковині студенти передали допомогу охоронцям кордону

22.11.2022, 22:20

Впродовж місяця у Чернівецькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ тривав збір коштів на допомогу для військових, - пише https://dpsu.gov.ua/.

Завдяки зусиллям студентів та усього педагогічного колективу інституту вдалося зібрати 70 тисяч гривень. На зібрані кошти закуплено генератори, пічки та теплий одяг для військовослужбовців Чернівецького прикордонного загону, які зараз виконують бойові завдання на сході та півдні України.

Під час передачі допомоги директор ЧТЕІ ДТЕУ Анатолій Вдовічен з гордістю зазначив, що всі студенти інституту є патріотами своєї країни та всебічно підтримують захисників, внутрішньо переміщених осіб, а також всіх, хто потребує допомоги під час воєнного стану. Він також наголосив, що студенти та співробітники з початку повномасштабного вторгнення активно долучаються до різноманітних волонтерських рухів, які наближають Перемогу.

В ході зустрічі студенти мали можливість поспілкуватися з прикордонниками, які тільки нещодавно повернулися з передової та з перших вуст почути реальні історії війни та дізнатися про те, якою ціною здобувається Перемога.

«Від імені всього особового складу прикордонного загону щиро дякуємо за допомогу та підтримку, яку Ви надаєте прикордонникам. Для нас вона надзвичайно цінна та вкрай потрібна. Збройна агресія російської федерації згуртувала усіх небайдужих українців. Спільними зусиллями ми разом крок за кроком наближаємо день нашої Перемоги», - зазначив начальник Чернівецького прикордонного загону полковник Микола Романчук.

Разом до Премоги! Слава Україні! Героям Слава!

 

Джерело: https://dpsu.gov.ua/

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  

1