На Буковині під кінець минулого року підрядник та інженер з технагляду 'освоїли' на будівництві футбольного майданчика понад 800 тис. грн бюджетних коштів

На Буковині під кінець минулого року підрядник та інженер з технагляду "освоїли" на будівництві футбольного майданчика понад 800 тис. грн бюджетних коштів

31.05.2022, 15:04

Привласнення понад 800 тис. грн бюджетних коштів – на Буковині повідомлено про підозру підряднику та інженеру з технагляду.

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру приватному підприємцю та інженеру технагляду, які зловживаючи службовим становищем привласнили бюджетні кошти та підробили офіційні документи (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 358 КК України).

За даними слідства,  у листопаді минулого року, одна з сільських рад Чернівецького району уклала договір з приватним підприємець та інженером з технічного нагляду щодо будівництва футбольного майданчика зі штучним покриттям на загальну суму 1,7 млн грн. Підрядник виконав роботу частково – без встановлення штучного газону та відповідного спортивного обладнання, однак, зловживаючи службовим становищем, вніс до актів приймання виконаних робіт неправдиві відомості про завершення будівництва. Інженер з технічного нагляду підписав та скріпив печаткою зазначені документи. Внаслідок цих протиправних дій особи безпідставно освоїли понад 800 тис. грн бюджетних коштів.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.   

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com  

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених ними потреб).  

  Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 

 

 

 

1