На Буковині переселенці стали активними користувачами Кострижівської селищної бібліотеки

На Буковині переселенці стали активними користувачами Кострижівської селищної бібліотеки

25.04.2022, 09:12
Вже понад два місяці із початку повномаштабного вторгнення Росії в Україну. Українці опинилися в дуже різних обставинах: хтось у більш безпечному місці України чи за кордоном, а хтось, на жаль, ні.
 
Проте у всіх з нас є можливість повернутися до довоєнних звичок, зокрема читання, яке є своєрідною терапією від стресу. Адже книжки заспокоюють, розраджують, знижують тривожність. Про це і говорять і постійні користувачі Кострижівської селищної бібліотеки і всі, які є внутрішньо переміщеними особами, а стали активними користувачами Кострижівської селищної бібліотеки.
 
Кожна книга в бібліотеці -- це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення, це завжди маленьке свято, на якому панує її величність Книга.
 
Також КНИГА в такий нелегкий для діток час, вона поруч із нами. Перші казки, вірші, читають нам мама і тато, братик і сестричка. Книга розповідає нам про казкових богатирів, про шкільне життя, про далекі країни. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає КНИГА !
 
Працівники Кострижівської селищної бібліотеки запрошують всіх бажаючих до бібліотеки, до читання і сподіваються, що кожен знайде для себе багато цікавої літератури,яка сподобається і принесе хвилини задоволення при читанні, адже нація, яка читає -- НЕПЕРЕМОЖНА ! 
 
Юні читачі Кострижівської селищної бібліотеки також  долучилися до акції "Оберіг Захиснику".
 
 
З великою надією в серці, діти зробили ангелочків, щоб ті оберігали воїнів від ворожих куль і повернулися живими і не ушкодженими. Розмальовували Голубів Миру надіючись, що вони долетять у всі куточки України і принесуть Перемогу !
 
Україна одна, немає України Східної чи Західної, є УКРАЇНА !
 
Одним з найпоширеніших предметів - оберегів на території України є лялька - мотанка. Українці вірили, що в ляльці присутній дух роду, який оберігає членів сім'ї від всіляких негараздів, та передає вікову мудрість, знання прийдешнім поколінням. Наші дітки створивши таку ляльку, не просто оздобили інтер'єр, а й отримали справжній оберіг для родини.
 
В нашій бібліотеці провели з дітьми флешмоб " Посміхнись ! Усе буде добре !!! "
 
Все буде УКРАЇНА ! Ми створили виставку малюнків з надією хоча б трохи полегшити цю неймовірно важку ситуацію для діточок, повернувши у їхнє життя трохи барв і радості. Ми віримо в Перемогу !
 

Люда Калинюк



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 
 
На зображенні може бути: 3 людини та у приміщенні
1