Буковинець передав колісний екскаватор для потреб ЗСУ

Буковинець передав колісний екскаватор для потреб ЗСУ

14.03.2022, 18:21

У ТОВ "Тракція Україна", генеральним директором якого є волонтер #МиколаНємцов, передали на потреби ЗСУ колісний екскаватор!

Основним видом діяльності ТОВ "Тракція Україна" є будівництво доріг і автострад, проте на фірмі вирішили, що зараз їхня техніка більше потрібна для виконання завдань, які допоможуть ЗСУ громити ворога. 

- Творимо перемогу разом! Кожен, як може! Не час трястися за майно, не час рахуватися з власними інтересами і власним часом, закликаю власників будівельної техніки і керівників підприємств, не шкодуйте нічого для оборони країни, для наших військових, завдяки яким, ми знаходимось у відносній безпеці! Слава Україні!!! Слава Воїнам України, Слава Збройним силам України!!! - прокоментував своє рішення допомогти ЗСУ Микола Нємцов. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній голова ПАТ Укрзалізниця поляк Войцех Балчун подарував буковинським волонтерам вантажний мікроавтобус з продуктами харчування

Микола Нємцов – уродженець Чернівецької області, колишній начальник УБОЗ УМВС в Чернівецькій області. Раніше також був радником керівника Луганської ВЦА Туки Г.Б., а також займав керівні посади в компанії "Укрзалізниця".

Окрім дорожнього будівництва, колишній правоохоронець Микола Нємцов відомий також тим, що  написав текст до україномовної композиції "Будь собою", яку виконав польський рок-гурт CHEMIA, лідером якого є екс-глава "Укрзалізниці" Войцех БальчунМикола Нємцов також є автором всіх україномовних пісень гурту CHEMIA.

 

ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS????????

 
 
1