Двоє буковинців загинули під колесами авто, ще одна людина травмувалася

Двоє буковинців загинули під колесами авто, ще одна людина травмувалася

13.03.2023, 11:20

11 березня в місті Кіцмань внаслідок наїзду автомобіля «ВАЗ-2102» на пішохода, 65-річний чоловік отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям. Цього ж дня у селі Недобоївці Дністровського району 80-річна місцева жителька від отриманих травм в результаті аварії загинула на місці події.  Ще одна автопригода за участю пішохода сталася увечері в обласному центрі, внаслідок якої травмувався 21-річний чернівчанин. За вказаними фактами ДТП правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Кіцмань надійшло до поліції о 18:40. На місці події працювали співробітники Слідчого управління ГУНП та слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції. Поліцейські попередньо встановили, що 66-річний водій автомобіля «ВАЗ-2102» допустив наїзд на пішохода, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП травмованого 65-річного місцевого жителя доправили до лікарні, де під час надання йому медичної допомоги чоловік помер.

на буковині слідчі поліції встановлюють обставини трьох дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, дві з яких зі смертельними наслідками

Інша автопригода сталася цього ж дня в селі Недобоївці. Для встановлення обставин аварії на місці працювали слідчі СУ поліції області та відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 48-річний водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter» допустив наїзд на 80-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок наїзду жінка отримала травми не сумісні з життям.

на буковині слідчі поліції встановлюють обставини трьох дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, дві з яких зі смертельними наслідками

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася увечері на вулиці Головній у Чернівцях. Співробітники Чернівецького районного управління поліції, виїхавши за вказаною адресою, попередньо встановили, що 60-річний житель села Стрілецький Кут, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat» допустив наїзд на 21-річного чернівчанина. Чоловік в той час перетинав проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. В результаті наїзду пішохода із травмою ноги госпіталізували до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.  

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частинами 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1