Митрополиту Чернівецькому і Буковинському УПЦ МП Мелетію з нагоди 60-річчя від дня народження подарували ікони Сергія Радонезького та Николая Чудотворця

Митрополиту Чернівецькому і Буковинському УПЦ МП Мелетію з нагоди 60-річчя від дня народження подарували ікони Сергія Радонезького та Николая Чудотворця

26.07.2022, 11:59
Під час відвідин Почаївської Духовної семінарії митрополита Чернівецького і Буковинського Мелетія привітали із ювілеєм. 
 
 Митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій днями відвідав Почаївську Духовну Семінарію та очолив Божественну літургію в семінарському храмі. Владиці Мелетію співслужили митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій, архієпископ Шумський Іов, ректор Почаївської Духовної Семінарії, духовенство семінарії та гості у священному сані.
 
В кінці богослужіння митрополит Сергій привітав митрополита Мелетія з 60-річчям від дня народження і подарував ікону преподобного Сергія Радонезького, і також привітав архієпископа Іова із 25-річчям архієрейської хіротонії.
 
В свою чергу Владика Мелетій привітав митрополита Сергія з днем небесного покровителя преподобного Сергія Радонезського, пам’ять якого Православна Церква вшановувала 18 липня, а також приєднався до вітань Владики Сергія і привітав Владику Іова з ювілеєм.
 
Насамкінець ректор Почаївської Духовної Семінарії архієпископ Шумський Іов подякував архієреям за соборне богослужіння у семінарському храмі Почаївської Духовної Семінарії та привітав митрополита Сергія з днем небесного покровителя і подарував ікону Спасителя «Пастир Добрий» та митрополита Мелетія з ювілеєм і подарував ікону святителя Николая Чудотворця.
 
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1