Федорук про голосування за 'дорожний експеримент': 'Бурбак не може не підтримувати те, що сам ініціював'

Федорук про голосування за "дорожний експеримент": "Бурбак не може не підтримувати те, що сам ініціював"

18.07.2015, 20:37

Народний депутат і в минулому багаторічний мер Чернівців Микола Федорук пояснив fakty.cv.ua, чому утримався:

«У першому читанні я проголосував за. Але в цілому цей законопроект не можна було приймати, бо там є проблемні моменти, у тому числі технічного характеру, які треба доопрацювати і узгодити з урядом. Це об’єктивна сторона справи, решта – від лукавого. Взагалі варто нагадати,що Чернівецької області в цьому експерименті не було. На зустрічі з президентом Максим Бурбак ініціював включення в експеримент і нашої області. Петро Олексійович підтримав, і представник президента у Верховній раді Степан Кубів вніс цю пропозицію «з голосу». Зрозуміло, що Бурбак не може не підтримувати те, що сам ініціював. Законопроект треба доопрацювати і прийняти. Решта – від лукавого».

fakty.cv.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент підтримав пропозицію нардепів-буковинців, з якою Максим Бурбак за тиждень до них звернувся до прем'єр-міністра

Бурбак знайшов гроші на буковинські дороги

Нагадаємо, колега народних депутатів Миколи Федорука і Максима Бурбака - Іван Рибак закинув їм, мовляв, вони не голосували за закон:

- Дуже шкода, але доріг у області при такій виконавчій владі не буде напевно. НФ та радикали не голосують "ЗА" за ЗП "про дорожний експеримент" у цілому. КМУ Яценюка висловлює окрему позицію і проти прийняття участі у експерименті Чернівецькоі області. Робімо висновки, - написав Іван Рибак на своїй сторінці у ФБ. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Кукушка   хвалит  петуха,  за  то,  что  тянет  тот  кукушку.... А  финансирование    дорожной  отрасли  области    с  каждым  годом  все  меньше   и меньше!   Единственная  надежда,  что  наших  депутатов   разгонят,  а  чужие   будут  беспокоиться  за  Буковину  лучьше!  Парадокс?   А  что  делать,  если  свои  думают  только  о  собственных  карманах. 

avatar

НВ

18 липня 2015 20:09

Миколо Трохимовичу!

Від лукавого ваші слова. На сайті Верховної Ради зареєстровано два законопроекти. Про який ви ведете мову? Про той який подав ЯЦЕНЮК З бУРБАКОМ? в якому фігурує тільки Одеська область, чи президентський в якому кількість областей збільшили? Ви і вся ваша Бурбаківська банда пішли проти депутатського корпусу Буковини проголосувавши проти включення Чернівецької області в цей список. Миколо   Трохимовичу видно ви ходите з лукавим за плечима.

avatar

Чернівчанин

18 липня 2015 20:56

 Наші  депутати-Папієв, Бурбак, Яценюк,Федорук,... дуже  схожі  на  повій,  що  ТАК,  ТУТ, ДАРОМ, ШВИДШЕ, ДАВАЙ ГРОШІ,...  Але  ми  вибирали  до  ВР  депутатів,  а  не  повій!  Нам хочеться доріг,  мостів,  пенсій,  зарплатні,  ....  А  ВИ- НЕГІДНИКИ!!!   Ви, користуючись  нашою довірою,  вирішуете  СОЇ  фінансові питання!  Це  підло!,  це  не  гідно  нести  звання  БУКОВИНЦЯ! 

avatar

Таня

18 липня 2015 21:39