«Ми приходитимемо на засідання до того часу, доки депутати не почнуть працювали», - військовий на сесії Чернівецької міськради

«Ми приходитимемо на засідання до того часу, доки депутати не почнуть працювали», - військовий на сесії Чернівецької міськради

28.01.2016, 13:48

На засідання сесії Чернівецької міської ради вчергове прийшли учасники АТО, яки закликали депутатів працювати та не перетворювати роботу у політичні ігри.

Військові зазначили, що не прийшли ображати, чи принижувати депутатів, а для того, аби вони бралися до роботи та приймали важливі рішення для громади.

Демобілізований учасник АТО Євген Марусик також порадив міськраді щоразу перед початком сесії вшановувати загиблих героїв хвилиною мовчання.

Джерело: chv.tv

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати відмовились утворювати виконком Чернівецької міськради

Із трибуни один із учасників АТО Євген Марусик сказав, що вони тут для того, аби змусити депутатів працювати. За словами АТОвця, депутати не хочуть допустити утворення в такому складі виконкому, бо там переважно чесні люди.

- В Чернівцях на сесії міської ради сьогодні відбулися цікаві дебати між участниками АТО і фракцією "рідне місто"(колишя ПР). - Про це на своїй сторінці у ФБ написав депутат міськради попереднього скликання  Lazarev Sergey. - Депутати "рідного міста" просили участників АТО не ходити на сесії і не "тиснути" на них психологічно, участники АТО , в свою чергу, чітко дали зрозуміти регіонам, що їхній час пройшов!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернівецькій "Батьківщині" пояснили, чого чекають від сьогоднішньої сесії міської ради

1


КОМЕНТАРІ (10)

Ой, дограється "рідне місто", щоб не стало якоюсь "резервацією"!

avatar

Чернівчанин

28 січня 2016 12:05

Грають депутати з вогнем.  Будуть перевибори. 100%

Дуже жалко ВО Свобода в Чернівцях які продались регіоналам.

та Батьківщину......які обдурили свого виборця позарившись на гроші Фірташа

avatar

виборець

28 січня 2016 12:37

Миллионер и совладелец частного рынка Добробут,член антинародной партии Яценюка Сергей Лазарев еще что-то пишет??? Ахаха

avatar

Чернівчанин

28 січня 2016 12:40

ты уже ремонт у подружки доделал бездельник? иди работать лентяй! 

avatar

к 1 и 2

28 січня 2016 12:41

Миллионер Сергей Лазарев по заказу Бурбака ряжеными в форму работниками рынка Добробут снимал начальника СБУ. Результат мы все видим )))))) Теперь  вся контрабанда области контролируется Бурбаком через Слона (Гаину)

АТОшники,у вас память отшибло или вы за деньги банды Бурбака-Яценюка готовы на все???

avatar

вопрос к ато-шникам

28 січня 2016 12:45

Перевибори й недовiра!!!!!! продан вже загрався надто!!!! Це не сесiя була, а якийсь позор!!!!! Вiдчайдушний мер, Такий молодець, поважаю за непохитнiсть! Дай Боже здоров"я й сил боротися з бандитами за развиток мiста

avatar

Який жах!!

28 січня 2016 20:34

как высказать недоверие этому созыву? Есть какие -то законные методы ? 

avatar

Владимир

28 січня 2016 20:36

Просто собрались и ПРОГНАЛИ .

avatar

Просто

28 січня 2016 21:05

Не хочу нікого ображати, але освідчені люди бачать що виробляє мер. 15 хв засідання 15 перерви для наради з керівництвом з Києва. Децентралізація? Поганою мітлою треба гнати цього реформатора. Я розумію АТОшникам треба якось свою копійку заробити, але не такими методами. Хлопці дійте зважено та чесно. Депутати цього скликання допоможуть вам у вирішенні ваших житлових питань законним методом, якщо мер не накладе... ВЕТО, так як він це любить робити. А потім зніме, щоб зробити собі обличчя та видимість того що він вміє йти на поступки.  

avatar

гостя до "Який жах"

29 січня 2016 09:31

Слухай ти "Просто" враження ніби ти з партії "Рідне місто")))

Все правильно мер робить, чурбан ти)) 

avatar

Аля

29 січня 2016 13:44