Мунтян придумав, що Запаранюку робити з гравієм під час війни

Мунтян придумав, що Запаранюку робити з гравієм під час війни

24.01.2023, 09:41

Маю одне зауваження-пропозицію, - написав ексголова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян на своїй сторінці у ФБ.

І стосується вона підлатування автодоріг в межах області. Виступити з подібною ініціативою політика нібито спонукав ремонт дороги на Порубне, який він недавно зауважив.  

- Не зовсім правильно, що дорожники купують цей гравій (для ремонту. - ред.) за гроші, - вважає Іван Мунтян. Тому вніс пропозицію, щоб у такий непростий час голова ОВА знайшов можливості дозволити для таких робіт надавати гравій безоплатно. Я пропонував керівнику ОВА разом з правоохоронцями розробити спрощений механізм такого постачання гравію.

Якщо  не латати наявні ями вчасно, то у тріщини потраплятиме вода і дорога буде руйнуватися все більше. Це «хвороба», яку треба «лікувати» негайно, щоб уникнути більших проблем.

- А гравій – розпорядженням голови ОВА! – передати дорожнім службам, бо їхніх грошей все одно не вистачить, щоб засипати пошкодження по всій довжині дороги, - переконує Мунтян. - Вони і зараз посипають ним так, що добра хазяйка більше солі чи приправи до страви додає, аніж дорожники гравію на пошкоджені узбіччя. …Тим часом свята позаду, тож потік важких машин до кордону знову зросте, і пошкодження, не засипані вчасно на дорогах та узбіччях, також будуть лише збільшуватися…

Яка частина такого безплатного для автодорожників гравію згодом справді опиниться у дорожних вибоїнах, а скільки вигулькне на чорному будівельному ринку ініціатор схеми не повідомляє.  

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua         
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1