Майже 9 тисяч пачок контрафактних сигарет на 350 тисяч гривень виявили у красноїльських контрабандистів за 2 кілометри від румунського кордону

Майже 9 тисяч пачок контрафактних сигарет на 350 тисяч гривень виявили у красноїльських контрабандистів за 2 кілометри від румунського кордону

25.07.2022, 12:49

На Буковині поліцейські виявили та вилучили у групи чоловіків, майже 9 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку України. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.  

У селищі Красноїльськ, за 2 кілометри до лінії розмежування державного кордону України із Республікою Румунія, співробітники відділу прикордонної служби зупинили групу осіб, які намагалися незаконно перевести тютюнові вироби сумнівного походження.  

Для документування правопорушення прибула слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські встановили, що 9 місцевих жителів, віком від 16 до 42 років на двох позашляховиках мали намір переправити до сусідньої країни 18 ящиків з сигаретами різних марок. Приблизна сума вилучених тютюнових виробів становить майже 350 тисяч гривень.

Слідчі поліції внесли відомості про викрите правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці вирішують питання про накладення арешту на транспортні засоби та вилучене майно.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області 

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

1