"Кишенькове сало": волонтери готують новий сухпайок для захисників України
Нині розпочали робити новий продукт для наших захисників, який назвали "кишенькове сало".
Батьківщиною нового бренду стала Косівщина, - про це розповіла Ксенія Соколюк.
- Це - невеличкий герметичний пакунок з "українською канапкою" - грінка чорного хліба, натерта часником, сало і буженина зі спеціями. Виходить досить таки калорійний і смачний обід в польових умовах. На цю справу нас надихнув пан Василь Чужак з Пістиня. Ми з ним віднедавна проводимо обмін продукцією. Пістинські волонтери підкидають нам м'ясного, а ми їм випічку і солоденького. Та лише їхніми ресурсами ми не обійдемося. Тож просимо підтримати нашу ініціативу і допомогти з соленим салом. Можемо дещо і закупити. Одним словом, дайте - не минайте. І нехай ніколи не збідніє рука того, хто дає. З повагою до кожного, хто підтримує нашу доблесну Армію.




