Козак з Сокирян зібрав стратегічний запас продуктів для малої батьківщини Зеленського

Козак з Сокирян зібрав стратегічний запас продуктів для малої батьківщини Зеленського

28.03.2022, 20:34

26 березня до Кривого Рогу прибув надважливий вантаж із Чернівецької області. Криворізька громада одержала продукти харчування, засоби гігієни, спальники, каремати, аптечки.

Про це повідомляє народна депутатка Верховної Ради України Олена Криворучкіна.

Необхідні продукти та предмети гігієни були зібрані за сприяння нардепа Володимира Козака, Сокирянської громади Чернівецької області, Сокирянської міської ради.

Також обраниця криворожан висловила подяку Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic, яка передала для українців вагомий вантаж муки. За організацію цього вантажу дякую Iryna Bortnyk, Alexandr Bortnik та Оксані Шахматенко.

Водночас неймовірну подяку «слуга народу» віднесла на адресу водіїв, які оперативно доставили все до міста, та згуртованій команді, яка все відповідально розвантажила.

ДОВІДКОВО:

Сили оборони України відкинули ворога від підступів Кривого Рогу на 40-60 км. Про це повідомив голова ОВА Кривого Рогу Олександр Вілкул у відеозверненні.

"Ворог не просто зупинений в усіх напрямках, а вже й відкинутий назад від дальніх підступів міста (Кривого Рогу – ред.) Сьогодні звільнені ще кілька населених пунктів Херсонської області. І окупанти знаходяться за 40 км від міста, а на деяких напрямках – і 60 кілометрів. Лінія зіткнення знаходиться вже не на кордоні з Дніпропетровською областю. Це вже Херсонська область", - повідомив голова ОВА.

Вілкул також повідомив, що українські "воїни проявляють хоробрість і наносять ворогу серйозних збитків.

Зокрема, ЗСУ, за словами Вілкула, захопили ворожу техніку, яка надалі працюватиме на оборону Кривого Рогу.


 ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? 

1