Клічук не зізнався, чи приходив в облраду, щоб підтримати Жаровського

Клічук не зізнався, чи приходив в облраду, щоб підтримати Жаровського

17.12.2020, 16:28

Свою присутність на сесії облради новообраний мер Чернівців Роман Клічук пояснив тим, що нікого конкретно не прийшов підтримати, просто хоче поспостерігати за процесом.

Про це він розповів кореспондентці molbuk.ua.

"Я просто колись був депутатом облради, тож прийшов подивитися, як це відбувається, поспілкуватися з декількома знайомими, яких давно не бачив", - пояснив Клічук.

Кого підтримує ЄА на голову облради, Клічук не зізнався:

"Це таємне голосування,тож хочемо дотриматися цього правила".

На запитання, що означає тісне спілкування у кулуарах між претендентом на посаду голови облради Володимиром Жаровським та Володимиром Морозом (кореспондентка molbuk.ua помітила, як вони про щось віддалено від інших утаємничено розмовляли ), чи може це означати, що ЄА підтримає Володимира Жаровського, Клічук відповів:

"Ми живемо в маленькому місті, всіх знаємо і з усіма партіями намагаємося спілкуватися. Окрім того, вони обидва з бізнесу,тож у них є спільні теми для розмови".

ДОВІДКОВО:

Як повідомляє https://chas.cv.ua/,вибори керівних органів Буковини виходять на фінішну пряму. З якогось дива вони викликають жвавий інтерес навіть у столичних політиків. 

Зокрема, голова партії «Слуга Народу» особисто вів розмови про коаліції в обласній раді. А саме, з фракціями «За майбутнє», «Народний Контроль», «Єдина Альтернатива», ВО «Батьківщина». За таких умов можливе розблокування роботи новообраної міської ради.

А в обласній раді в опозиції опиниться ОПЗЖ (Папієва) та АПУ (Козака).

Де місце «Європейської Солідарності» визначатимуть також у Києві.

Джерело: molbuk.ua та https://chas.cv.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях повідомили про замінування ОДА, де обирають голову облради

Будуть знову користуватися різними клеймами-символами? На виборах голови Чернівецької обласної ради не можуть узгодити порядок, як заходити: по факціях, чи за алфавітом (ОНОВЛЕНО)

Таки Жаровський і Бойко: хто може стати головою Чернівецької обласної ради

1