Таки Жаровський і Бойко: хто може стати головою Чернівецької обласної ради

Таки Жаровський і Бойко: хто може стати головою Чернівецької обласної ради

17.12.2020, 12:56

Представники фракцій партій «Слуга народу» та «Аграрної партії України» висунули своїх кандидатів на посаду голови облради.

Під час першого засідання новообраної Чернівецької обласної ради депутати мають обрати керівництво ради.

На посаду голови обласної ради претендують двоє кандидатів - підприємець, директор ТОВ «СААДЕТ УКРАЇНА» Володимир Жаровський та чинний заступник голови Чернівецької ОДА Олексій Бойко.

Про це повідомляє кореспондент ІА АСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги» чи «козаки»: Що відбувається за лаштунками переговорів в Чернівецькій обласній раді?

У "Європейській солідарності" нарікають, що канцелярія Зеленського заганяє їх у "ширку" Чернівецької обласної ради "тушками" на будь-яких умовах

 Нагадаємо, сьогодні у Чернівцях розпочалася перша сесія обласної ради VIII скликання. Під час засідання депутати обрали президію ради із числа представників фракцій, які набрали найбільшу кількість голосів.

Зокрема у президії головує Микола Карлійчук, поруч сидять Іван Мунтян, Володимир Мороз та Михайло Павлюк. Олексій Бойко, який також повинен бути у президії виявив бажання сидіти у сесійній залі..

На виступ для висунення кандидатів на посаду голови записалися представники двох партій - «Слуга народу» та «Аграрної партії України».

Від перших висунули Володимира Жаровського. А від АПУ - Олексія Бойка.

Обом кандидатам дали слово для виступу, а потім депутати могли поставити питання до кандидатів. Далі перейшли до обговорення, після чого мають розпочати процедуру таємного голосування.

Франкція "Батьківщини" заявила про підтримку Володимира Жаровського на посаду очільника облради. Також про одностайну підтримку "слуги народу" заявив "Народний контроль".

Джерело: https://acc.cv.ua/ та https://molbuk.ua/

1