Каспрукова депутатка розкритикувала Клічукових прибиральників за 40 мільйонів

Каспрукова депутатка розкритикувала Клічукових прибиральників за 40 мільйонів

02.07.2022, 20:03

Оприлюднений депутаткою маршрут, яким вона нібито пішки йде додому, може бути прихованим натяком для підрядників, щоб краще прибирали персонально для неї. 

Фото надала Тетяна Шепелько

Депутатка та чиновниця міськради Чернівців поскаржилася на якість прибирання вулиць міста.

Відповідний допис заступниця начальника управління комунальної власності ЧМР, депутатка фракції "Пропозиція" Тетяна Шепелько розмістила на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Тетяна Шепелько перелічила низку вулиць, якість прибирання яких може оцінити особисто, тому що щодня проходить ними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Клічука зробили те, що пропонував Каспрук, і спровокували бунт двірників

Зазуляк спростував брехню Каспрука

У ратуші домовилися роздерибанити 7 мільйонів грн з міського бюджету на прибирання міста? - версія ексмера

"У мене неприємне повідомлення для всіх підрядників, які зараз надають послуги з прибирання вулиць нашій громаді. Спека і я повертаюсь з роботи пішки, ось вже три дні підряд. Пішки я проходжу наступні вулиці: Якоба фон Петровича, Українську, Вірменську, Кобилянської, Шевченка, Садову, Федьковича або Аксенина, Щербанюка, Небесної Сотні, Комарова, Південно-Кільцеву. Я незадоволена тим, як наразі прибираються ці вулиці, наша громада заслуговує на краще прибирання", - зазначила депутатка.

Тетяна Шепелько додала, що всі відео та фотоматеріали передає в управління благоустрою департаменту інфраструктури та благоустрою, а вони вже належним чином спілкуються з недобросовісними підрядниками.

"За що їм величезне дякую від мене. На жаль, поки що якість прибирання це не покращило", - зауважила Шепелько у коментарі molbuk.ua

У квітні цього року у мерії повідомили, що виділять на прибирання Чернівців рекордні 40 мільйонів гривень. Це майже у півтора раза більше, ніж тогорічна сума.

У департаменті інфраструктури та благоустрою пообіцяли підрядників жорстко контролювати. Запровадили й штрафи, щоби підрядники якісно прибирали вулиці.

 Тендери на прибирання у Чернівцях виграли п’ять компаній. Серед них є ті, які вже прибирали місто, але здебільшого нові.

 

Джерело: molbuk.ua

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua     
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1