Іван Рибак: Виключивши Василя Гостюка з фракції 'Самопомочі' у Чернівецькій облраді, ця партія що намагається вмити руки? (ОНОВЛЕНО)

Іван Рибак: Виключивши Василя Гостюка з фракції "Самопомочі" у Чернівецькій облраді, ця партія що намагається вмити руки? (ОНОВЛЕНО)

24.05.2018, 10:47
Хтось думає, що виключивши заступника голови Чернівецької ОДА Василя Гостюка, який грав і вашим і їхнім, з фракції "Самопомочі" у Чернівецькій облраді, зможе уникнути відповідальності за свою діяльність в області? Так думати - меншою мірою наївно.

Після такої недолугої діяльності завжди наступає політична відповідальність за заподіяну області шкоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Самопоміч" тишком, без Ольги Кобевко, виключила із фракції депутата Чернівецької обласної ради Василя Гостюка

Погодьтеся, логічніше було б відкликати його з посади заступника голови облдержадміністрації, де він перебуває за квотою "Самопомочі", а не хитрувати і вводити в оману людей.

Виключивши його з фракції, "Самопоміч" намагається уникнути відповідальності за його діяльність на державній посаді.

У той же час Василь Гостюк залишається заступником голови Чернівецької облдержадміністрації і депутатом обласної ради, де і надалі зможе приймати необхідні йому і "Самопомочі", а часто-густо і "Народному фронту" рішення.

А залишаючись на посаді заступника голови ОДА він і далі "кошмаритиме" область своїми непрофесійними діями, дискредитуючи саму ідею реформи децентралізації, заваливши роботу на інших напрямках, які він курує.

Партії рівня "Самопомочі" у кадрових питаннях мали би дотриматися порядності, і подати нову кандидатуру на посаду заступника голови Чернівецької ОДА за квотою партії, замість чиновника, який не відбувся. Так було би чесно перед людьми.

Може досить знущатися над Буковиною? - написав Іван Рибак на своїй сторінці у ФБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Рибак: Протистояння між кількома депутатськими угрупуваннями заблокувало розвиток Чернівців (ОНОВЛЕНО+відео)

Іван Рибак заявив, що в області триває підкилимна гра, щоб зняти голову Чернівецької ОДА і замінити його більш підходящим (ОНОВЛЕНО+ВІДЕО)

"Це відволікання уваги від кума": Бурбак пояснив, чому Рибак вимагав відставки Гостюка

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

1