'Це відволікання уваги від кума': Бурбак пояснив, чому Рибак вимагав відставки Гостюка

"Це відволікання уваги від кума": Бурбак пояснив, чому Рибак вимагав відставки Гостюка

30.03.2018, 17:26

Про це народний депутат України Максим Бурбак сказав під час ефіру програми «Пряма відповідь»  на телеканалі «Чернівці» 29 березня 2018 року, пише buknews.com.ua.

- У мене є одне питання: чому, коли сталася пожежа, лише один депутат міської ради Андрій Романчишин поставив питання про відповідальність керівництва «Калинівського ринку»? Знаєте, чому у виступі Івана Рибака на останній сесії обласної ради посипалися звинувачення на адресу керівництва Держгеокадастру, на заступника голови Чернівецької ОДА Василя Гостюка? Це відволікання уваги від його кума, керівника «Калинівського ринку» Ігоря Маслянчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долю Чернівців вирішують за супом і банушем, - Максим Бурбак

Іван Рибак: Протистояння між кількома депутатськими угрупуваннями заблокувало розвиток Чернівців (ОНОВЛЕНО+відео)

Ці хлопчики, які 2011 року незаконно усунули Чернівецького міського голову Миколу Федорука з посади, тепер  намагаються перекласти свою вину на колишнього міського голову. З 2011 року минуло сім років. У вас було достатньо часу усе там налагодити.

Оце та ситуація, яка є зараз у Чернівцях. Іншого закононного способу, окрім перевиборів, щоб побороти усе це неподобство, просто не існує, - висловив переконання Максим Бурбак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецький міський голова Олексій Каспрук повинен звільнини Маслянчука і Колегая від «Рідного міста» за пожежу на «Калинівському ринку», - Бурбак

Іван Рибак заявив, що в області триває підкилимна гра, щоб зняти голову Чернівецької ОДА і замінити його більш підходящим (ОНОВЛЕНО+ВІДЕО)

1


КОМЕНТАРІ (2)

Барига бурбак захищає дебіла гостюка.  Більшого придурка чим гостюк буковине ще не бачила. Боже ти є ? Втруться

avatar

Правда

30 березня 2018 20:31

Та Рибак правий на всі сто на рахунок заміни більш зговорчивим і підходящим!

avatar

ІМХО

31 березня 2018 22:16