Італійські румуни прислали гуманітарну допомогу для вимушених переселенців у Герцаївській громаді

Італійські румуни прислали гуманітарну допомогу для вимушених переселенців у Герцаївській громаді

27.07.2022, 11:43
Гуманітарний штаб при Герцаївській міській раді отримав вантаж з допомогою від парафіян Церкви на честь Георгія Побідоносця Румунської Православної Парафії в Італії (муніципалітет Роццано міста Мілан, Ломбардія).
 
У гуманітарному вантажі - переважно продукти харчування довгого зберігання, одяг, предмети першої необхідності. Все, що вкрай необхідно нашій громаді, адже у нас знайшли тимчасовий прихисток і до сих пір проживають сотні переселенців з тих регіонів України, де ідуть активні бойові дії. Багатьом з них немає куди повертатися, їхні домівки зруйновані або знаходяться під окупацією. Щодня люди звертаються до міської ради по ту чи іншу допомогу. Крім того, на запити наших земляків військовослужбовців, по можливості відправляємо посильну допомогу і на передові позиції нашим Захисникам.
 
У Герцаївській громаді висловлюють щиру вдячність ініціаторам та організаторам збору - настоятелю Церкви Георгія Побідоносця в Роццано Мітрофорному протоієрею батюшці Дмитру Ботлунгу (який родом з нашої громади) та всім його прихожанам, які не лишились осторонь біди українців та долучились до допомоги.
 
Нехай ваше добро повернеться до вас сторицею , а в Україну якнайшвидше прийдуть перемога та мир.
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

 

1