ГУЛАГ для незадоволених: пропагандисти пропонують окупантам створити на Запоріжжі концтабори

ГУЛАГ для незадоволених: пропагандисти пропонують окупантам створити на Запоріжжі концтабори

07.08.2022, 17:53

Російські пропагандисти абсолютно втратили зв'язок з реальністю і виступають за масові репресії на окупованих територіях України. Так, російський пропагандист Сергій Мортан вимагає від москви створити на окупованій території Запорізької області концтабір для всіх, хто відмовляється співпрацювати з окупантами.

Про це розповів журналіст Денис Казанський.

У ролику, який опублікував Казанський, росіянин-пропагандист скаржиться своєму колезі, що на окупованих територіях Запорізької області педагоги саботують вказівки окупантів; вони відмовляються виходити на роботу в навчальні заклади та планують з 1 вересня дистанційно навчати дітей за українською навчальною програмою. Пропагандист вимагає розстрілювати цих педагогів, на що його співрозмовник пропонує інше рішення - виселити з квартир, відняти засоби до існування і кинути в концтабір, за типом радянського ГУЛАГу.

«Ну ось що-небудь в дусі нашого старого доброго ГУЛАГу, наприклад, а! Вони чекають же ГУЛАГу, так дайте їм ГУЛАГу, наприклад, щоб шуба загорнулася. Чому б ось дійсно не влаштувати такий невеликий локальний Запорізький ГУЛАГ, акуратненький такий, в степу, ось під палючим сонцем для вчителів, які ще не навчилися нашу прекрасну батьківщину любити» - заявив він.

Варто відзначити, що попри спробу пропагандистів звернутися до досвіду радянських репресій, насправді їхня ідея нагадує реалізацію проєкту їхніх нацистських духовних вчителів - системи «шталагів», тимчасових концтаборів для радянських військовополонених і підозрілих цивільних часів війни, в яких люди тисячами вмирали на спеці та холоді, від голоду і хвороб, оскільки їх ніхто не годував і не лікував.

Нагадаємо, раніше мер Маріуполя Вадим Бойченко заявив, що понад 10 тисяч маріупольців незаконно утримують в «в'язницях» на окупованій території Донбасу.

При цьому, за даними Мінреінтеграції, в полоні у росіян знаходяться близько півтора тисяч українських мирних жителів.

 https://www.slovoidilo.ua/2022/08/07/novyna/bezpeka/hulah-nezadovolenyx-propahandysty-proponuyut-okupantam-stvoryty-zaporizhzhi-koncztabory

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      

 

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1