Головна 'Слуга народу' Буковини Олена Лис провідала у госпіталі поранених на війні однопартійців і переглянула спортивну фотовиставку

Головна "Слуга народу" Буковини Олена Лис провідала у госпіталі поранених на війні однопартійців і переглянула спортивну фотовиставку

30.11.2022, 12:45
Головна "Слуга народу" Буковини, нардепка-мажоритарниця від Чернівців Олена Лис зустрілися з депутатами-бійцями ЗСУ, які знаходяться на лікуванні після отриманих поранень та переглянула благодійну фотовиставку. 
 
Зокрема, Олена Лис  зустрілась з депутатом Глибоцької селищної ради від “Слуги Народу”, активістом руху Зе!Молодіжка Андрієм Савчуком, який з самого початку повномасштабної війни добровольцем вступив до лав ЗСУ. Він був поранений у Луганській області.
 
"Я, як мати, як дружина, як донька, висловлюю Вам свою вдячність за те, що Ви бороните нашу країну від ворога, за те, що ми можемо працювати, займатися потрібними речами, приймати важливі рішення, допомагати всім, хто потребує допомоги, бо у кожного свій фронт і кожен воює на своєму фронті!”- відзначила Олена Лис.
 
Андрій Савчук подякував членам команди за допомогу в організації транспортування та лікування та поділився враженнями від пережитого.
 
Перебуваючи у лікувальному закладі, Олена Лис принагідно зустрілась з начальником Чернівецького військового госпіталю Василем Рогатюком, оглянула палати, де проходять лікування поранені та обговорила поточні питання.  
 
Олена Лис  також побувала на відкритті виставки «ФУТБОЛ ЗАРАДИ ЖИТТЯ»: підсумковий фотозвіт із заходів акції, що тривала протягом весни-літа 2022 року.
 
“Альберта Комарі представив нам прекрасні світлини, на яких зображені наші українські дітки, як й місцеві, так й з різних областей України, які люблять справжній футбол. На світлинах - дитячі емоції, радість і сум, перемога і боротьба, нагородження і подарунки. Усе те, що відвертає наших дітлахів від суворих реалій військового сьогодення. Акцію було організовано Українською асоціацією футболу і Асоціацією футболу Чернівецької області. Вона покликана вона не тільки допомогти зберегти дитячо-юнацький футбол нашого краю і дати дитячим командам важливу ігрову практику, а й надати психологічну допомогу дітям, які тимчасово перебувають на території Чернівецької області, а також діткам, чиї батьки зі зброєю в руках захищають Україну від окупантів”, - розповідає Олена Лис.
 
 
 
 
 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1