Голова Чернівецької обласної ради Бойко висловив жаль через спроби певних осіб зовні впливати на діяльність органів місцевого самоврядування

Голова Чернівецької обласної ради Бойко висловив жаль через спроби певних осіб зовні впливати на діяльність органів місцевого самоврядування

15.09.2023, 10:07

Про це керівник найвищого представницького органу влади краю Олексій Бойко написав у дописі в своєму телеграм-каналі, яким підвів підсумки першого пленарного засідання чергової 13-ї сесії обласної ради.

Хто саме "сьогодні думає, що може впливати на діяльність органів місцевого самоврядування" Бойко у своєму дописі не вказав

 - Відбулося перше пленарне засідання чергової 13-ї сесії обласної ради. - написав Олексій Бойко. -  Не всі важливі рішення вдалося ухвалити. Зокрема, не набрала достатньо голосів пропозиція про заснування нагороди «НЕЗЛАМНІ» задля вшанування наших воїнів, волонтерів і громадян, які нині працюють на Перемогу.

Попри усе, хочу щиро подякувати за роботу кожному депутатові. На жаль, дехто сьогодні думає, що може впливати на діяльність органів місцевого самоврядування. Однак усі дії, спрямовані на дезорганізацію робочого процесу, можуть мати лише негативні наслідки як для депутатів, так і для людей, які їх обирали.

Вірю, що надалі робота депутатського корпусу обласної ради буде конструктивнішою і продовжуємо працювати. Попереду – важливі міжнародні зустрічі, питання реабілітації військових, допомога ЗСУ.

Дякую усім Захисникам і Захисницям, які нині в окопах і під кулями борються за наше життя і можливість жити у європейській правовій державі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак виступив у ролі кота Леопольда і закликав керівників Чернівецької області публічно не сваритися

 ДОВІДКОВО: 

На сесії Чернівецької обласної ради сьогодні, 14 вересня, депутати не підтримали створення нової військової нагороди – нагрудного знака «Незламні», пише видання “Шпальта”. Ця нагорода мала стати відзнакою від голови обласної ради.

Згідно з поіменним голосуванням, «За» голосували:

Олексій Бойко

Лілія Бортич

Михайло Гайничеру

Михайло Гнатюк

Василь Гончар

Сергій Добржанський

Володимир Єленєв

Микола Коваль

Ілля Косован

Анжела Левицька

Володимир Мороз

Михайло Павлюк

Ярослав Бартош

Василь Бічер

Дмитро Домбровський

Михайло Жар

Анатолій Іліщук

Ольга Кобевко

Юрій Лесюк

Василь Онофрей.

Оксана Філіпова

Олександр Шкурідін.

 

Не голосували за заснування відзнаки:

Юлія Грицку-Андрієш

Володимир Жаровський

Микола Карлійчук

Андрій Маковей

Ігор Малишевський

Іван Семенюк

Марія Тимінська

Олексій Волощук

Любов Годнюк

Валерій Грижук

Микола Гуйтор

Степан Мітрік

Іван Мунтян

Леся Палагнюк

Сергій Ратушенко

Петро Скорейко

Тетяна Цинтар

Ігор Шкробанець.

 

Загалом, з присутніх у сесійній залі 40 депутатів, «За» проголосували 22.

18 не голосували за цей проєкт рішення. 22 депутати були відсутні.

Джерело

1