Бурбак виступив у ролі кота Леопольда і закликав керівників Чернівецької області публічно не сваритися

Бурбак виступив у ролі кота Леопольда і закликав керівників Чернівецької області публічно не сваритися

14.09.2023, 18:00

Народний депутат України парламенту кількох попередніх скликань Максим Бурбак виступив миротворцем у суперечці між керівниками області. 

- Вважаю не варто публічно з'ясовувати стосунки керівникам області. Час єднатись задля єдиної мети - ПЕРЕМОГИ над ворогом. Все інше - дрібна мішура!!! - написав Бурбак на своїй сторінці у ФБ.

Нагадаємо, на пресконференції 12 липня Голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк заперечив чутки про те, що в нього існує конфлікт із керівництвом обласної ради і він зацікавлений у відставці голови облради Олексія Бойка. 

За словами Р. Запаранюка, між ОВА та обласною радою існує конструктивна співпраця та реалізовуються багато спільних проєктів.

"Думаю, що це фейки, які гуляють в соцмережах. У нас дуже конструктивна і якісна співпраця як з обласною радою, так і з міською радою. З Олексієм Бойком у нас робочі стосунки, добропорядні робочі стосунки. Щодня бачимося, спілкуємося. У нас дуже багато спільних справ, які потрібно вирішувати на користь краю", - заявив Р. Запаранюк.

Перед брифінгом Запаранюка у соцмережах поширювалися чутки, що за відставку Олексія Бойка почали збирати голоси депутатів і нібито до цього причетна ОВА.

1