Легендарний Іван Гнатишин похвалив Бойка за роботу з розвитку санаторно-курортного лікування на Буковині і обговорив спільний проєкт

Легендарний Іван Гнатишин похвалив Бойка за роботу з розвитку санаторно-курортного лікування на Буковині і обговорив спільний проєкт

05.09.2023, 11:45
Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко зустрівся з українським дипломатом Іваном Гнатишиним. Сторони обговорили перспективи розвитку регіону та передумови реалізації спільного проєкту, деталі якого розкриють згодом.
 
Голова обласної ради розповів Іванові Гнатишину про створення атласу «Сила природи», де описано властивості мінеральних вод краю, та окреслив напрацювання щодо розвитку в області санаторно-курортного лікування.
 
Український дипломат відзначив роботу Чернівецької обласної ради у цьому напрямку та привітав співпрацю сторін.
 
Іван Гнатишин двічі був Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Молдова, працював заступником міністра закордонних справ, очолював Чернівецьку обласну державну адміністрацію та займав інші важливі у державі посади, тож готовий ділитися досвідом у роботі із залучення інвестицій на Буковину.
 
 
А вже сьогодні Олексій Бойко провів робочу нараду щодо підготовки до чергової сесії Чернівецької обласної ради.
 
Керуючий справами Микола Борець інформував присутніх про стан готовності матеріалів для проведення засідань постійних комісій та виконання організаційних заходів, зокрема безпекових.
 
Під час наради узгодили попередній перелік питань, які виноситимуться на розгляд Колегії та чергової сесії Чернівецької обласної ради. За результатами зустрічі голова обласної ради дав низку доручень.
 
Колегію Чернівецької обласної ради проведуть завтра, 6 вересня, о 11.00.
 
За матеріалами Чернівецька обласна рада 
 
1