Фракцію 'Самопомочі' з Чернівців повним складом викликали 'на килим' до Києва?

Фракцію "Самопомочі" з Чернівців повним складом викликали "на килим" до Києва?

07.12.2016, 19:16

Керівник фракції "Самопоміч" у Чернівецькій міськраді Віталій Гавриш ініціював перенесення чергової сесії на четвер у зв’язку з поїздкою фракції в "інше місто".

Про це Гавриш повідомив сьогодні у коментарі журналісту molbuk.ua

"Сьогодні - День місцевого самоврядування. Нас запросили у гості. Ми фракцією поїхали в гості. Попросили на погоджувальній раді, що ми будемо відсутніми, чи можна сесію перенести на завтра", - сказав він у телефонній розмові.

На запитання: "Чи ви поїхали в якесь інше місто?", депутат відповів: "В якесь інше місто, абсолютно вірно".

"Колеги-керівники фракцій підтримали нас у тому плані, що якщо нас не буде, то краще сесію перенести на завтра. Я їм дуже вдячний за те, що вони перенесли. Якби не перенесли, то звичайно, так би вже було", - додав керівник фракції "Самопоміч".

На питання, куди саме поїхали депутати, Гавриш відмовився дати конкретну відповідь.

"Я вже потім розповім. Поки це ще секрет. А потім я вам дам знати, коли я вже повернуся", - сказав депутат.

Водночас, за інформацією з кількох джерел у мерії, депутати фракції "Самопоміч" поїхали сьогодні до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окремі депутати від "Самопомочі" руйнували політичну структуру і баланси управління в Чернівцях, - джерело

У "Самопомочі" визнали, що деякі їхні депутати служать не Буковині та Чернівцям, а обслуговують комерційні олігархічні групи

ДОВІДКОВО: 

Чергову сесію Чернівецької міської ради, яка мала відбутися сьомого грудня, перенесли на завтра, восьме грудня, на 9.00.

Про це сьогодні перед початком чергової сесії о 10.00 повідомив міський голова Чернівців Олексій КАСПРУК, пише molbuk.ua

Мер наголосив, що перенести сесію на завтра ухвалили за зверненням керівників фракцій міськради.

-За клопотанням керівників фракцій сесію переносимо на завтра на 9.00, - оголосив Олексій Каспрук. - Протягом дня є декілька заходів, нам треба буде робити перерву. але я думаю, що ми зможемоплідно попрацювати. Завтра на 14.00 в сесійній залі буде презентація проекту бюджету для громадськості, депутатів. Це для того, щоби ми з вами підготувалися до громадських слухань, призначених на 12 грудня на 18.00. Це буде презентеація без обговорення. Тож думаю, що за півтори години маємо впоратися. 

Міський голова також додав, що рішення про перенесення сесії було прийняте сьогодні вранці.

Як повідомили кореспондентові molbuk.ua у міській раді, перед сесію було засідання погоджувальної ради. На ній керівник фракції "Самопоміч" Віталій Гавриш ініціювавав перенесення сесії на восьме грудня. Ініціативу пана Гавриша підтримали й керівники всіх інших фракцій. 

Нагадаємо, йдеться про чергову сесію міської ради, яка мала відбутися ще 24 листопада, проте затягнулася на кілька тижнів.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Бряцкало на вихід!!

avatar

Береза

07 грудня 2016 18:36

Один із нетрадиційних методів сексу - само поміч.

avatar

Доктор

07 грудня 2016 22:10

нахай всі пишуть заяви. досить! дістали

avatar

максим

08 грудня 2016 11:11