У 'Самопомочі' визнали, що деякі їхні депутати служать не Буковині та Чернівцям, а  обслуговують комерційні олігархічні групи

У "Самопомочі" визнали, що деякі їхні депутати служать не Буковині та Чернівцям, а обслуговують комерційні олігархічні групи

02.12.2016, 15:50

У Чернівцях триває внутрішнє службове розслідування щодо діяльності депутатів фракцій "Самопоміч" у обласній та міській радах.

Про це сьогодні у Чернівцях на прес-конференції повідомив керівник парламентської фракції "Самопоміч" Олег Березюк.

Зокрема, він сказав, що керівництво партії отримало чимало інформації про те, що депутати "Самопомочі" своїми голосуваннями в міській та обласній радах відображають інтереси "окремих комерційних олігархічних груп".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деякі депутати від "Самопомочі" руйнували політичну структуру і баланси управління в Чернівцях, - джерело

"Ми зараз проводимо глибоке службове розслідування партії щодо ситуації, яка склалася у Чернівцях, бо наша слабість має стати нашою силою. Тому основна проблема - це проблема кадрів. Друга проблема - це проблема олігархії, яка використовує людські слабості. Тому що іноді люди не можуть встояти проти якісних комерційних позицій. І людина слаба. Політична сила повинна її підтримувати в її силі", - сказав Березюк.

"Ми проводимо серйозне службове розслідування, яке почалося після того, коли ми отримали багато інформації від людей, що голосування наших депутатів не відображає інтересів міста або області, а відображає інтереси окремих комерційних олігархічних груп. Для нас це є серйозне звинувачення. У нас не було такої мети, коли ми приходили до Чернівців, пропонуючи свої ідеї. Тому наслідком цього службового розслідування буде висновок, який буде дуже публічним. І частина мого приїзду, в тому числі іти до цього, отримувати інформацію. А бути прозорим і бути відкритим. Наслідком цього буде висновок, який буде мати свої наслідки. Ви знаєте, законодавство передбачає процедуру відкликання органів місцевої ради депутатів. Так, це не проста публічна процедура, яка до певної міри зачіпає гідність людей. Але ми сподіваємося, що партійний осередок у Чернівцях і в області буде мати достатньо духу за вашої підтримки. Бо від громадськості ми отримали першу інформацію. Для того, щоб витягнути цих людей, які, можливо, потрапили в халепу, бо людина в нашій партії є центром, заради людини все робиться. Людина слаба, і її іноді треба нести", - додав народний депутат.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

А Чорней напевно служить Румунії. Судячи з його висловів перебуваючи з делегацією в Румунії!

avatar

Українці

02 грудня 2016 14:50

Справді, у міськраді є двоє у фракції Самопоміч, які постійно голосують за шкурняки Бурбака і НФ! Їх давно треба відкликати!)))

avatar

Людмила Дудченко

03 грудня 2016 01:25