Добржанський з блогерами на машинах для фронту не розважалися в горах, а випробовували їх на міцність у свій вихідний

Добржанський з блогерами на машинах для фронту не розважалися в горах, а випробовували їх на міцність у свій вихідний

27.03.2023, 14:38

У коментарі кореспондентці molbuk.ua Сергій Добржанський підтвердив, що справді кілька тижнів тому відпочивав зі своєю волонтерською командою в горах. Проте запевнив, що на машинах не розважалися, а випробовували на міцність.

"Не буду заперечувати, ми справді поїхали в гори. Один із членів нашої команди - гуцул, його та всіх нас запросили друзі в гори. Але нічого такого там не відбувалося, це був вихідний день, субота...

Машини ми випробовуємо у горах, щоби знати, чи витримають вони шляхи на передовій. Адже на фронті немає траси, там багнюка, і треба знати, чи витримають передані нами пікапи тамтешні умови. Тому що влітку трапився випадок, коли ми гнали машину на фронт, на трасі все було добре, а на передовій виявилося, що цей пікап - у поганому стані, ходова майже відразу полетіла. Відтоді ми випробовуємо всі авто на бездоріжжі. Так було і цього разу", - сказав посадовець.

Добржанський переконаний, що оприлюднене відео - це інформаційна атака на нього з боку недоброзичливців.

"Ми з командою вже передали більше 90 машин на фронт, а також тепловізори, дрони, тонни їжі... Але чомусь про це хейтери нічого не ширили в соцмережах і в тіктоках не знімали. Гадаю, це зробили для того, щоб очорнити мене - або ті, хто мене погано знає, або політичні опоненти".

Добржанський розповів, що довкола допомоги фронту об'єдналися люди різних політичних переконань.

"У нас не волонерська організація, просто команда. Це блогери, політики, держслужбовці... Ми об’єдналися, бо нам болить за Україну, і задля цього відкинули будь-які політичні переконання. Наприклад, у цій моїй умовній команді є дуже яскраві прихильники президента Зеленського, а також Юлії Володимирівни (Юлії Тимошенко - ред.). Але це не заважає нам робити спільну справу".

Наразі автівки вже на фронті.

"Крім однієї, тому що там є проблема по ходовій. Будемо її ремонтувати. Вона вже була на фронті, там відпрацювала, ми її поремонтували, зробили тест, і нам показало проблеми. Доробимо і на наступну поїздку передамо. У нас є уже 5 машин для чергової поїздки", - сказав Добржанський.

Нагадаємо, йдеться, зокрема, про скандал, який виник нещодавно у зв'язку з оприлюдненим у деяких місцевих пабліках відео та дописах під ним, які стверджували, що "секретар міськвиконкому розважається в горах на автівках для ЗСУ".

 

 

 

 

Джерело: https://molbuk.ua/news/281976-posadovec-iz-chernivciv-poiasnyv-chomu-izdyv-goramy-na-avto-dlia-zsu.html

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1