Депутати облради вже відхрещуються по одному від оборудки з 'Інватрансом' і майном громади

Депутати облради вже відхрещуються по одному від оборудки з "Інватрансом" і майном громади

29.08.2013, 01:57

У статтях сайтів Букінфо та Букньюс під заголовками «Обласна рада передала фірмі-банкруту "Інватранс" обласного майна на 77 млн грн. » та «За майстерно проведену операцію з передачі майна громади на 77 млн. грн. в управління зіц-голові Фунту Бурбак подарує Галицю «Золоте теля», але вкрасти його не дасть»,зокрема у наданих Народним депутатом України Бурбаком М.Ю. копіях протоколу поіменного голосування 16 сесії VI скликання по питанню, щодо передачі об’єктів спільної власності територіальних громад з балансу обласної ради на баланс обласного комунального підприємства «Інватранс» було вказано про те, що я, депутат обласної ради Мельник Руслан Васильович, голосував «За» відповідне рішення обласної ради.

Ця інформація не відповідає дійсності. Як доказ  своїх слів – надаю копію  протоколу поіменного голосування  передачі об’єктів спільної власності територіальних громад з балансу обласної ради на баланс обласного комунального підприємства «Інватранс», що   підтверджена печаткою обласної ради. Ці документи я отримав сьогодні для фактичного підтвердження власних слів .

Оскільки подібна інформація є недостовірною і викривлює мою депутатську позицію, зважаючи на принципи журналістської етики та неупереджену і однозначну журналістську позицію сайтів Букінфо та Букньюс, прошу надрукувати це спростування та відповідні документи, що засвідчують правоту моїх слів в Ваших ЗМІ.

З повагою, депутат обласної ради Руслан Мельник

Передісторію питання і результати голосування за основу, про які пише депутат, можна переглянути тут: За майстерно проведену операцію з передачі майна громади на 77 млн. грн. в управління зіц-голові Фунту Бурбак подарує Галицю «Золоте теля», але вкрасти його не дасть

Див. також: Скандал навколо дерибану комунального майна в Чернівцях набирає обертів (+ відео)

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Це остаточне голосування, "у цілому". Нардеп Бурбак навів дані поїменного голосування "за основу". У більшості депутатів різниці у голосуванні не має. Крім конешно депутата Шилепницького, цей хоть зробитися самим мудрим, а виявився стандартним шахраєм. Як таку людину можна поважати? А Руслан правду каже про своє голосування. Головне голосування "у цілому".

avatar

Петро

29 серпня 2013 07:47

А як голосував Шилепницький? у першому варіанті утримався, а коли мова йде голосувати у цілому то ЗА. От це зміст конюктурщика. От це добрий приклад!

avatar

Mykhailo

29 серпня 2013 09:14

Як вам співаючй депутат?.. Негідник. Покидьок, Мерзотник.

avatar

29 серпня 2013 09:25