Депутат облради Грушко дистанціюється від 'Слуг народу', щоб не відлякувати міжнародних донорів України

Депутат облради Грушко дистанціюється від "Слуг народу", щоб не відлякувати міжнародних донорів України

27.03.2023, 16:30

Депутат від партії "Слуга народу" Олексій Грушко планує скласти повноваження у Чернівецькій обласній раді. Тепер депутати можуть проголосувати за це на черговій сесії.

Про це йдеться у проєкті рішення на сайті облради, пише Суспільне.

У коментарі Суспільному Грушко розповів, що його рішення не має політичної мотивації, а повноваження складає, щоб зберегти можливість курувати гуманітарні проєкти "Агенції регіонального розвитку Чернівецької області", де є директором.

"Зараз міжнародні донори підходять до надання гуманітарної допомоги більш врівноважено, ніж на початку повномасштабного вторгнення. Вони згадують про директиви, в яких одним з принципом є політична незаангажованість людей, які працюють з гуманітарною допомогою", – каже Грушко.

Наразі Грушко курує декілька проєктів організації продовольчого та медичного напрямку. За його словами, отримав декілька повідомлень від міжнародних організацій про політичну заангажованість.

ЩО ВІДОМО:

Олексій Грушко – депутат від партії "Слуга народу" та директор Громадської організації "Агенція регіонального розвитку Чернівецької області". У 2020 році його обрали депутатом до Чернівецької обласної ради 8-го скликання, йдеться на платформі громадського руху ЧЕСНО. На виборах у 2020 році до Чернівецької обласної ради увійшли вісім політсил, які подолали п'ятивідсотковий бар'єр. Найбільшу кількість мандатів отримала партія "Слуга народу" — 15%.

 

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1