Чернівчан штрафуватимуть за відсутність квитка у громадському транспорті

Чернівчан штрафуватимуть за відсутність квитка у громадському транспорті

13.06.2022, 12:25
Вимагайте квиток у комунальному транспорті!
 
Про це повідомив заступник міського голови Ігор Крохмаль. 
 
У Чернівецькому тролейбусному управлінні розпочала роботу служба контролю – відтепер перевіряти будуть не тільки кондукторів, а й пасажирів. Це також стосується і пільгової категорії громадян. Справа в тому, що у випадку, коли ви відмовляєтеся від квитка, або ж його не вимагаєте, гроші не завжди потрапляють до каси підприємства. Як наслідок, чернівчани скаржаться на те, що громадський транспорт не оновлюється або ж його не вистачає.
 
У разі відсутності у пасажира квитка на проїзд, у тому числі у пільговика, на нього буде складено адміністративний протокол, як цього вимагає законодавство.
 
Заходи, що вживалися керівництвом ЧТУ, дали змогу суттєво збільшили виручку і, як наслідок, проводити ремонт та обслуговування транспоту за власні кошти.
 
ЧТУ має намір вже в цьому році самостійно придбати транспорт.
 
Нагадаємо, на останньому засіданні виконкому затвердили порядок впровадження та функціонування електронного квитка в міському пасажирському транспорті Чернівцівецької тергромади. Цим же рішенням передбачили проведення конкурсу для визнання оператора автоматизованої системи обліку проїзду у міському транспорті.
 
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1