Черкащанин украв з церкви у Чернівцях ноутбук, мобільний телефон, взуття та аптечку

Черкащанин украв з церкви у Чернівцях ноутбук, мобільний телефон, взуття та аптечку

21.06.2022, 10:08

За незаконне заволодіння чужим майном співробітники Чернівецького районного управління поліції затримали 43-річного уродженця Черкаської області. За вчинення крадіжки в умовах воєнного стану зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Повідомлення про крадіжку надійшло до поліції 18 червня. Зі слів заявника, невідома особа, скориставшись відсутністю уваги з боку сторонніх, з приміщення церкви поцупила ноутбук, мобільний телефон, взуття та аптечку. Попередньо, сума завданих збитків склала близько 27 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Співробітники поліції провели першочергові заходи: оглянули місце злочину, зібрали слідову інформацію та опитала можливих очевидців інциденту. Завдяки оперативній роботі поліцейські швидко встановили особу зловмисника та вилучили в нього викрадені речі.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд задовільнив клопотання правоохоронців та обрав фігуранту запобіжний захід тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 © Офіційний сайт Національної поліції:  

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1