Бурбак: Я очікував на відповідь від прокуратури на моє публічне обурення навмисним злиттям справи фальсифікатора місцевих виборів Білика та бездіяльності обласної прокуратури під керівництвом Миколи Якимчука

Бурбак: Я очікував на відповідь від прокуратури на моє публічне обурення навмисним злиттям справи фальсифікатора місцевих виборів Білика та бездіяльності обласної прокуратури під керівництвом Миколи Якимчука

12.10.2016, 16:16

Народний депутат України Максим Бурбак назвав "топорною та недолугою" відповідь прокуратури на свої публічні заяви щодо  злиття справи фальсифікатора місцевих виборів Білика та бездіяльності обласної прокуратури. 

Коментар народного депутата україни розміщено на його офіційній сторінці у ФБ.  

- Прокурори часів януковича, які дивним чином пройшли люстрацію, відроджують методи часів режиму. Я очікував на відповідь від прокуратури на моє публічне обурення навмисним злиттям справи фальсифікатора місцевих виборів Білика та бездіяльності обласної прокуратури під керівництвом Миколи Якимчука, - написав Максим Бурбак. 

Але вийшла вона, як завжди в них це вдається, топорною та недолугою. Мене також цікавили прізвища представників "лісової" мафії та доведені кримінальні справи до суду.

Нагадую, в серпні місяці було проведено понад 50 обшуків, проведені гучні прес-конференції, а віз і нині там. Тому я вимагаю від керівництва обласної прокуратури публічного звіту про стан справ по обшукам проведеним і в серпні, і в жовтні, на фірмі батька мого помічника Олега Кілару, і про повторний обшук на його виробництві проведений ВЧОРА!!! (про який пані прес-секретар чомусь сором'язливо промовчала ).

Я не буду говорити про політичний тиск (як би це одразу ж заявили залишки депутатів з орбіти Фірташа ), але можу вас запевнити, що зроблю все для очищення правоохоронних органів в Чернівецькій області, і в прокуратурі зокрема.

Після наїзду на одного з найбільших платників податків в Герцаівському районі в стилі режиму януковича, засновники розглядають думку про закриття виробництва. Цікавий факт, серед засновників є іноземні фірми та фізичні особи (жодним чином не офшори ) з Польші.

Думаю реакція не забариться, - пообіцяв Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У мого помічника нічого не знайшли. Повний нуль», - Бурбак про обшуки на фірмі Кілару

1


КОМЕНТАРІ (1)

Недолугим у цій ситуації виглядає сам Бурбак! Нехай розкаже як він виграв свій округ з одним із найнижчих рейтингів! Як він підкуповував селищних голів по 10 тис. $ на кожне село!)))
Нехай розкаже про те хто кришує контрабандні коридори в Чернівецькій області!!! Під чиїм "дахом" вирубують і вивозять буковинські ліси!!!)))))

А про гучні обшуки і 50 прес-конференцій Бурбака я взагалі мовчу!...

avatar

Людмила Дудченко

13 жовтня 2016 02:14