«У мого помічника нічого не знайшли. Повний нуль», - Бурбак про обшуки на фірмі Кілару

«У мого помічника нічого не знайшли. Повний нуль», - Бурбак про обшуки на фірмі Кілару

12.10.2016, 16:04

Обшуки на підприємстві помічника нардепа Максима Бурбака Олега Кілару проводились у Герцаївському районі Чернівецької області 7 та 11 жовтня.

Про це у телефонному коментарі журналісту molbuk.ua повідомив нардеп Максим Бурбак.

Він сказав, що на фірмі, яка виготовляє тріску для коптіння ковбаси, до якої дотичний Олег Кілару, правоохоронці нічого не знайшли.

"У мого помічника нічого не знайшли. Повний нуль", - сказав депутат.

Водночас Бурбак сказав, що йому невідомо, у рамках якого кримінального провадження були проведені обшуки на виробництві.

Крім того депутат назвав такі дії прокуратури "полюванням на відьом".

"Прокуратура, розуміючи, що в мене до неї будуть вимоги у зв’язку з тим, що влітку проводили десятки обшуків на лісгоспах, і жодна справа не дійшла до суду, починає займатися просто "полюванням на відьом". А де обласний прокурор? У відпустці. Мені цікаво, а чому пані прес-секретар прокуратури не розповіла детальніше про справу? Бо якщо розказали про помічника Бурбака, то нехай говорять всю правду - що було знайдено під час обшуку? Яка справа? Стан розгляду цієї справи? Які обвинувачення? Нехай це буде зроблено публічно. Не частину фрази, а повну фразу до кінця. І якщо хтось намагається вивести це у політичну площину - цього не буде. Це може тільки "Рідне місто" верещати, що це є тиск на бізнес", - сказав М. Бурбак. 

Водночас народний депутат зауважив, що прокурор області повинен прозвітувати про стан 52 обшуків, які проводилися на лісгоспах на Буковині у серпні цього року.

"Я хочу побачити, щоб вийшов прокурор області або виконувач обов’язків, і прозвітує про стан справ 52 обшуків, що були проведені на лісгоспах. Нехай прозвітують про те, чому ці справи не доведені до суду. Чи їх знову передадуть до Києва, як справу Білика, щоб її поховати там?", - додав Бурбак.

"Я спокійно ставлюся до обшуків на підприємстві мого помічника. Якщо є справа - нехай розслідують. Але якщо це переслідування приватних підприємців, то нехай начуваються. Особливо ті, хто працював у системі прокуратури при Януковичу і зараз", - сказав депутат, додавши, що у нього є запитання до обласної прокуратури щодо відповідності займаним посадам деяких прокурорів.

Раніше стало відомо, що у Чернівецькій області правоохоронці провели обшук на підприємстві помічника нардепа Олега Кілару.

Про це сьогодні вранці повідомив "Чернівецький промінь" з посиланням на прес-секретаря прокуратури Чернівецької області Наталі Соколовської.

"Обшук проводили у рамках кримінального провадження, якого саме – поки не розголошуємо", – повідомила вона.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Максим Юрійович, повідомте Чернівчан, що саме знайшли 15 спецпризначенців у масках і повній бойовій екіпіровці  вдома у пана Білика при обшуку рік назад?!?!?)))
Аж нічогісінько!!!
То чому ви обурюєтесь, коли обшук проводять у справжніх мародерів, які крадуть ліс???

avatar

Людмила Дудченко

13 жовтня 2016 02:23

От знімуть Авакова, той шукатимемо Бурбака, як вітра в полі..., там де зараз знаходиться Яценюк - в офшорах з уже не першим ...ярдом!)))

avatar

Революціонер

13 жовтня 2016 02:25