Бурбак пропонує Каспруку повернути Чернівцям другу нитку газогону, яку непомітний Продан і лялька Михайлішина віддали Фірташу

Бурбак пропонує Каспруку повернути Чернівцям другу нитку газогону, яку непомітний Продан і лялька Михайлішина віддали Фірташу

05.04.2017, 15:31

Про це народний депутат України Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ.

- Звернувся до міського голови Чернівців Олексія Каспрука з пропозицією розглянути аналогічне питання на сесії міськради. Ми повинні повернути громаді 2-гу нитку міського газогону вартістю понад 23 млн гривень (в цінах 2011 року). Тоді в березні 2011 року прихвостні Фірташа в міській раді на чолі з непомітним Проданом усунули від виконання обов'язків мера Миколу Федорука та поклали на керування керовану ляльку Михайлішина. В грудні 2011 року передали власність громади (газогон) до Чернівціоблгаз в якості подарунку. Тепер настав час повертати назад громаді та отримувати плату за оренду газогону з місцевого монополіста, який належить олігарху Дмитру Фірташу. Персональне голосування по цьому питанню розкладе всі крапки над "і" для всіх мешканців Чернівців. P.S. А бумеранги повертаються!!! Чи не так Василю ?

Раніше ми повідомляли:
 
Чернівцям підкладуть газову милицю

ГАЗОВИЙ ВИХЛОП

ГАЗАНЕМО?! Або кому дістануться оплачені з кишені громадян газові труби? 

ДОВІДКОВО

- Мукачівська міська рада під керівництвом Андрія Балоги повернула у свою власність газрозподільчі мережі на території міста, які були безкоштовно передані "Закарпатгазу" Фірташа в 2009 році. про це на своъй сторынцы у ФБ написав Михайло Басараб.

- Ясна річ, юристам мукачівської мерії доведеться попрацювати. Фірташу важливо заблокувати прецедент, бо посиплеться його шаровий газорозподільчий бізнес. Подія мегаважлива, але з імовірними ризиками. Ланцюгова реакція аналогічних рішень може зумовити інші прецеденти, а часом й абсолютно волюнтаристські господарські і політичні рішення місцевих рад. Саме тому владі варто взяти під свій контроль і упорядкувати демонтаж газорозподільчої імперії Фірташа та дрібніших воротил цієї монополії. На черзі обленерго )

1


КОМЕНТАРІ (1)

Бурбаку!

А ти порадився з Миколою Трохимовичем перед тим як озвучувати цю новину? Напевне ні, тому що він не схвалив би це пустозвонство. Ініціатива передати другу нитку газопостачання м. Чернівці належить іменно Федоруку. Причиною цього стали матеріали перевірки фнансування цього будівництва містом. Спитай Федорука і він тобі по секрету розкаже скільки коштувала йому сторінка із акта перевірки. Але папери не горять. 

Припустимо місто повернуло у свою власність цей металолом, а що далі? Ви спитали скільки буде це коштувати місту? Хто і за які кошти буде обслуговувати це все господарство? І чи знайдеться сміливець який погодиться на це? Ви ще будете доплачувати такому сміливцю. Після цього сьогоднішні суми за приєднання покажуться копійками.

avatar

Чернівчанин

05 квітня 2017 21:10