Буковинський 'Урожай' стартує в Кубку України з футзалу-2022/23

Буковинський "Урожай" стартує в Кубку України з футзалу-2022/23

01.12.2022, 11:25
Нарешті розпочав новий сезон - сезон-2022/23 - гранд буковинського футзалу «Урожай-Сітка-Захід». Традиційно він зробив це раніше за інших представників футзалу Чернівецької області, адже вдруге поспіль у своїй історії «урожаївці» стартували у Кубку України з футзалу, де знову спробують пробитися до еліти кубкових футзальних команд нашої країни.
 
Особливий респект «Урожаю» за те, що, не зважаючи на війну і економічні негаразди, команда все ж таки представляє Буковину на вищому рівні та, більше того, має амбіції на кращі та серйозніші досягнення!
 
Початок сезону для чернівецької команди стався у Львові, де «урожаївці» в гостях протистояли потужному супернику - львівській КІВС «Енергія-2». Матч вийшов бойовим і цікавим і, не зважаючи на нелегку гру в гостях, «Урожай-Сітка-Захід» зміг продемонструвати свою силу і бажання до нових звершень.
 
Мусимо зазначити, що забивали цього вечора тільки львів‘яни. Як у ворота суперника, так і у влісні. Автогол від «енергетиків» у першому таймі був, звичайно, на користь гостей, але після перерви «Енергія» рахунок у матчі зрівняла і, як виявилося, на цьому результат гри можна було фіксувати.
 
«Урожай» здобуває на виїзді важливу бойову нічию і тепер готуватиметься до матчу-відповіді, так би мовити, у робочому режимі, адже цими вихідними стартують як чемпіонат Чернівецької області з міні-футболу сезону-2022/23, так і ввідкритий Чемпіонат Чернівців з футзалу, а «Урожай-Сітка-Захід» гратиме в обидвох турнірах.
 
«Вважаю результат цього матчу позитивним, зважаючи на всі проблеми і недоліки підготовчого процесу, - зазначив президент ФК «Урожай-Сітка-Захід» Володимир Глібка. - Відключення світла, постійні травми гравців, різні зали та умови, де ми тренувалися, відміни тренувань через причини, що залежали не від нас - усі ці чинники не зламали нас. Ми маємо потужну команду максималістів, яка бажає звершень і змін зі знаком «плюс» і саме так и граємо. Так, дуже хотілося перемогти, але сподіваємося, що зробимо це у матчі-відповіді. З усією повагою до суперника: львів‘яни молоді, швидкі, в хорошій формі, але ми можемо краще і більше».
 
КІВС «Енергія-2» (Львів) – «Урожай-Сітка-Захід» (Чернівці) – 1:1 (0:1)
 
Голи: Константінов (26) – Данилович (14 – автогол)
 
Попередження: Близнюк (20), Мурин (37), Михайлишин (38) – Пислар (17)
 
Вилучення: Близнюк (34 – повторне попередження)
 
КІВС «Енергія-2»: Антон Чудний – Ростислав Король, Ігор Михайлишин, Ростислав Гуль, Олег Данилович – Артем Близнюк, Олег Мурин, Артур Гричук, Владислав Константінов, Владислав Бекар, Лук’ян Сибірцев, Роман Шумило, Максим Шандра, Святослав Дубич
 
«Урожай-Сітка-Захід»: Ростислав Храпко – Олег Чемерейко, Юрій Головачук, Денис Хандій, Олександр Тодорович – Віталій Гончар, Андрій Савчук, Євгеній Маркін, Вадим Пислар, Віталій Ткачук, Сергій Париський.
 
 
 
 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1