Буковинські партійці ВО 'Батьківщина' сьогодні всьоме обирали Юлію Тимошенко своїм лідером (ВІДЕО)

Буковинські партійці ВО "Батьківщина" сьогодні всьоме обирали Юлію Тимошенко своїм лідером (ВІДЕО)

25.03.2023, 12:35

Партія «Батьківщина» проводить інтерактивний з’їзд із залученням нових цифрових технологій.

Військова агресія росії проти України, щоденна потреба вирішувати  безліч нагальних питань пов'язаних із обороною країни та волонтерською діяльністю партійців визначила дистанційну форму проведення чергового з'їзду політичної партії.

Переважна більшісь обласних партійних організацій приєдналися до головного партійного форуму в режимі он-лайн.

Як розповіли BukNews буковинські партійці ВО "Батьківщина", окрім обговорення актуальних питань порядку денного, змін до Статуту партії тощо, очікується, що делегати з'їзду голосуватимуть також за обрання голови політичної партії. 

 Дуже важливо, що в ці складні часи наша партія не лише не відкладає життя «на потім», а бере в ньому найактивнішу участь, перебуває навіть не в епіцентрі, а на вістрі подій – так само, як це було упродовж усіх років її діяльності.

 Сьогодні партія працює на Перемогу України – як волонтерством, допомогою фронту, так і безпосередньою участю наших партійців у захисті нашої країни, а також величезною дипломатичною роботою зі зміцнення України і її ролі у світовому співтоваристві. І авторитет та повага «Батьківщини» серед європейських партнерів підтверджується їхньою цікавістю до її діяльності і до партнернської співпраці.
 
Вітання, які надійшли онлайн-з’їдові від Міхаеля Галлера, доповідача Європарламенту по Україні, від імені лідера Міжнародного демократичного союзу Стівена Гарпера та інших лідерів були дуже теплими, дехто навіть починав або завершував свою промову українською мовою.
 
А найважливішими, звичайно, були звістки з передової. Так, до з’їзду просто з Бахмута долучився наш голова Волинської обласної парторганізації «Батьківщини» Андрій Козюра, який несе бойову службу в ЗСУ. Він підтримав пропозицію переобрати Головою ВО «Батьківщина» Юлію Володимирівну Тимошенко.

Єдиним претендентом на цю посаду залишається незмінний лідер політичної партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

 Рішення прийняте одностайно. Ми пишаємося тим, що маємо своїм лідером кризового менеджера топ-рівня, здатного вести за собою і піднімати людей і країну навіть із війни. Україна переможе!

 
Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1