Буковинка у 95 років знайшла смерть під задніми колесами «Renault Kangoo»

Буковинка у 95 років знайшла смерть під задніми колесами «Renault Kangoo»

27.07.2022, 19:18

Сьогодні вранці, 27 липня, у селі Горішні Шерівці водій автомобіля «Renault Kangoo» допустив наїзд на 95-річну місцеву жительку.  У результаті отриманих травм потерпіла померла на місці події.

Для з’ясування обставин події за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції та співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 32-річний водій автомобіля «Renault Kangoo», рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на жінку-пішохода. У результаті ДТП 95-річна місцева жителька отримала травми не сумісні з життям.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

 

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

 

 

 

 

1