Bolt продовжив сезон прокату електросамокатів у Чернівцях до настання температури -5 °С

Bolt продовжив сезон прокату електросамокатів у Чернівцях до настання температури -5 °С

24.11.2022, 10:00

Протягом 2022 року користувачі здійснили вже більше мільйона поїздок

 Зважаючи на популярність і затребуваність сервісу оренди електросамокатів від компанії Bolt, сезон їх прокату в Києві, Львові, Вінниці, Чернівцях та Івано-Франківську  планується продовжити до настання температури -5 °С. Проте кількість електросамокатів буде зменшено, а дозволена швидкість пересування на них – обмежено до 18 км/год.

 Bolt також нагадує, що перед початком поїздки кожен користувач повинен ознайомитися з правилами безпеки в додатку. Щоб отримати до них доступ, необхідно увімкнути режим самоката і вибрати значок щита в правому нижньому кутку екрана. Тут розташована інформація з правилами руху, порадами безпеки й особливостями так званого режиму для початківців, який дозволяє обмежити швидкість.

 «У 2022 році українці здійснили більше мільйона поїздок на електросамокатах, таке пересування стало важливою частиною інфраструктури міст. Саме тому ми продовжуємо сезон прокату електросамокатів. Сподіваємося, що погода та інші непередбачувані обставини не заважатимуть зручним і комфортним поїздкам. Та оскільки безпека користувачів є ключовим пріоритетом нашого сервісу, ми обмежуватимемо можливість користування ним у разі снігопаду чи ожеледиці», ? розповідає Антон Мілка, керівник напряму з розвитку шерінґових сервісів компанії Bolt в Україні.

Команда Bolt наголошує, що дуже важливо дотримуватись основних правил безпечного пересування електросамокатом, а саме: 

  • не порушувати правила дорожнього руху;   

  • використовувати шолом; 

  • пересуватися велосипедними доріжками; 

  • не користуватися  навушниками під час поїздки;  

  • тримати на кермі обидві руки; 

  • слідкувати за перешкодами;

  • бути особливо обережним під час негоди.  

За даними компанії, середня тривалість поїздки на електросамокаті у 2022 році становила 2,5 км. Найдовша подорож на цьому виді транспорту була зафіксована в місті Чернівці з дистанцією 33,5 км.

Інформація про компанію Bolt

Bolt це мультидодаток, головна мета якого зробити пересування містом більш доступним, безпечним і екологічним. Послугами компанії Bolt користуються більш ніж 100 млн осіб у 45 країнах Європи й Африки (понад 500 міст). За допомогою мультидодатка надається низка послуг, як-от виклик автомобілів, каршерінґ, прокат електросамокатів і електровелосипедів, а також доставка їжі та продуктів. Наразі з компанією співпрацюють більш ніж 3 млн водіїв і кур’єрів по всьому світу. 

В Україні послуги Bolt доступні в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, Тернополі, а також в Ужгороді, Івано-Франківську, Одесі, Мукачеві, Дрогобичі, Кам'янець-Подільському та Трускавці.

 

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1