Багато інформації про торгівлю: нардеп з Буковини просить Венедиктову розслідувати розкрадання гумдопомоги в Чернівецькій області

Багато інформації про торгівлю: нардеп з Буковини просить Венедиктову розслідувати розкрадання гумдопомоги в Чернівецькій області

10.05.2022, 22:33
Народний депутат України Максим Заремський направив відповідне депутатське звернення на ім'я Генеральної прокурорки України І.Венедиктової щодо справедливого розслідування фактів розкрадання гуманітарної допомоги в Чернівецькій області. 
 
- Кожний має виконувати свої повноваження! Кожний чиновник має свої обов’язки та відповідальність! Відповідальність, як перед людьми та Богом. Деяким потрібно чітко зрозуміти: красти під час війни в тилу, коли наші воїни захищають Державу - це найогидніше мародерство! І за це має бути покарання або згідно чинного законодавства або буде згідно військового часу! - заявив  народний депутат України Максим Заремський.
 
 
 
 
 
На зображенні може бути: текст «зазначу, що до мене надходить багато информаци щодо вказаних вище неправомирних дй, пов язаних торгвлею гумантарною допомогою, у випадку пдтвердження правоохоронними органами навностi? складу злочину, передбаченого статтею 201-2 кк украйни, в протиправних дя певних oci6, прошу вжити заходв щодо притягнення цих ociб до справедливой вдповдальност згдно умов вйськового часу. також окремо прошу розглянути питання щодо приривняння випадкв розкрадання умантарной допомоги до державной зради. про результати розгляду даного звернення прошу повдомити мене y встановлений законодавством 10-денний термi?н. 3 повагою народний депутат крайни максим заремський (посв. №403)»

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  
 

 

1