Зловмисник завдав шість ножових поранень 62-річній мешканці Чернівецької області

Зловмисник завдав шість ножових поранень 62-річній мешканці Чернівецької області

06.07.2023, 13:59
Слідчі поліції повідомили жителю Чернівецького району про підозру у замаху на вбивство буковинки
 
У селі Остриця під час розпивання спиртних напоїв зловмисник наніс 62-річній жінці шість ножових поранень. Наразі потерпіла перебуває в лікарні. Поліцейські оперативно затримали правопорушника.
 
4 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію в реанімаційне відділення лікарні жительки села Цурень.
 
Отримавши інформацію про вчинення злочину на місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та його відділення №4 (м. Герца), а також працівники слідчого управління ГУНП.
 
Прибувши за вказаною адресою, співробітники поліції оглянули місце вчинення злочину, опитали ймовірних очевидців інциденту та з’ясували: того дня, 30-річний житель Остриці та 62-річна жителька села Цурень гостювали у свого товариша.
 
Під час застілля між гостями виник словесний конфлікт, у результаті якого чоловік схопив ніж та завдав буковинці два ножових поранення. Після цього жінка вибігла на вулицю. Там зловмисник наніс їй ще чотири удари ножем. Коли потерпіла впала, зловмисник подумав, що вона померла і втік.
 
Медики госпіталізували буковинку до лікарні, де діагностували у неї проникаючі ножові поранення.
 
За результатами першочергових слідчо-розшукових заходів поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання ГУНП.
 
З місця вчинення злочину правоохоронці вилучили низку речових доказів та направили їх до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення необхідних експертиз.
 
Співробітники Слідчого управління ГУНП під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство). 
 
Досудове розслідування триває.
1