Земельні 'шкурняки', які не пройшли в міській раді, проштовхували при тих, хто тепер робить сині очі і влаштовує тести, - джерело

Земельні "шкурняки", які не пройшли в міській раді, проштовхували при тих, хто тепер робить сині очі і влаштовує тести, - джерело

11.03.2014, 16:53

Секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик прокоментував на прохання BukNews закиди на адресу нової більшості міської ради, яка нібито дерибанить  землю.

-          Давайте спочатку трохи історії. Дуже негарно виглядає, коли хтось користується чужою інформацією або чужими здобутками. Частина того, що було оприлюднено в тому тесті, дійсно питання, які в народі називають «шкурняки». Вони вже тягнуться десь з листопада місяця.

І той, хто регулярно ходить на сесії, не міг не зауважити, що цілий ряд цих питань депутати не голосували. Тому що там були земельні ділянки, які виділяються черговику, який став на чергу в 2012 році. І з сесії до сесії ці питання проштовхувалися. Саме через ці питання, які просовували в проекти рішень, за проекти не голосували в цілому і через це страждали невинні люди.

Вийшло так, що ті, хто тоді лобіював ці питання, тепер роблять сині очі і кажуть, що вони до того непричетні і закликають до чесності і прозорості. Цікаво, що депутати, які в минулому були в меншості, і ще тоді казали, що це дерибан землі, то до них не прислухалися. Тепер же, коли стало зрозуміло, що ці питання все одно не пройдуть, вони раптом прозріли. 

Тому на сесії я запропонував, щоб за кожне питання ми голосували окремо і, відповідно, таким чином цілий ряд спірних питань не пройшли. В тому числі земельних питань черговиків, які стали на чергу в 2012 році.

Якщо є ще якісь питання такі серйозні, що там були порушення, то я  по земельних   питаннях участі в голосуванні не брав якраз для того, щоб якщо депутатська зала проголосує за ще щось, через що буде нанесена шкода місту, щоб я міг накласти вето".

Дивіться відео з 6-ї хвилини:

Раніше, нагадаємо, Громадська ініціатива "Рідне місто", яку пов'язують з Василем Проданом і депутатами міської ради,  які на нього орієнтувалися, розповсюдила тест на корупцію щодо земельних питань у міській раді. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

"РІДНЕ МІСТО" , де Ленігевич???
avatar

Святослав

11 березня 2014 17:25

Де рішення по земельних порушеннях, підняті УДАРом. Де викриття корупційних схем, за які як стверджує Коломієць, його виключили з виконкому. Де.

avatar

Лівак

11 березня 2014 20:35

Не верь тому, кто говорит красиво, в его словах всегда игра. Поверь тому, кто молчаливо, творит красивые дела. 

Омар Хаям

avatar

Про Ленігевича

12 березня 2014 12:27

Ленигевич, ты шо ли? Ты чего стесняешься, Степа?
avatar

Для про Ленігевича

12 березня 2014 15:58