Затримані на кордоні 12 вагонів з деревиною везли в Румунію законно

Затримані на кордоні 12 вагонів з деревиною везли в Румунію законно

14.06.2014, 02:42

Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що інформація, оприлюднена 5-6 червня 2014 року на ТРК «Україна» та ТК «Чернівецький промінь» щодо експорту деревини ДП «Берегометське лісомисливське господарство» наразі немає фактологічного підґрунтя.

ДП «Берегометське ЛМГ» інформує, що 31 травня 2014 року на пункті пропуску міжнародного залізничного сполучення «Вадул-Сірет-Вікшани» митниками було затримано 12 вагонів із деревиною, а саме: три вагони – з пиловником хвойних порід, два – з техсировиною листяних порід, сім – з техсировиною хвойних порід.

Ця продукція на основі укладених договорів реалізовувалася трьом суб’єктам підприємницької діяльності у Румунію.

На вимогу представників громадських організацій «Ніхто, крім нас» і «Козацька звитяга» та на замовлення Чернівецької митниці Міністерства доходів і зборів України Чернівецькою торгово-промисловою палатою проведено експертизу лісопродукції, затриманої на пункті пропуску.

Відповідно до експертного висновку Чернівецької торгово-промислової палати № В-1065 від 4.06.2014  найменування сортименту та порода деревини, яка експортувалася, повністю відповідає даним, вказаним у митній декларації.

Таким чином, факти невідповідності в документах та незаконного перевезення деревини, які оприлюднено у засобах масової інформації, не знайшли підтвердження.

Скан-копії експертного висновку додаються.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Лісникам треба подавати за збитки на кіцуловських шавок Ковальця "ніхто крім нас" та Любку "козачки сапаратисти"!   Куда дивиться міліція?  Адже це чистоі води  кримінальне  громадське огруповуваня займаеться рекетом?

avatar

КОРДОН

14 червня 2014 01:04

Такими провокаціями займається Чернівецький ВО "Майдан".

За допомогою погроз і корупції вони розставляють в області "своїх" людей. 

avatar

Революціонер

14 червня 2014 09:23

Пора притягувати до кримінальної відповідальності , таких горе "ніхто , крім нас, бо скоро  ця самозвана "свора" розлізеться як пошесть по всій області.  Вимагаємо дати на цьому сайті інформацію як покарано цих горе - контролерів.  І офіційного вибачення перед  ДП "Берегометське ЛМГ".

avatar

На контролі

14 червня 2014 17:58

При Папієву стара влада у таких масштабах не гендлювала лісом, як це зараз відбувається. Розміри оборудок видно неозброєним оком на відстійниках біля жд вокзалу.

avatar

Донг Педро Чупакабро

14 червня 2014 19:47

експерт Чернівецької торново-промислової палати тепер слідчий і суд?

треба перевірити цього горе-"експерта" який писульки пише на ліво та на право за "гарні очі"

ггг..... контрабанді та корупції на Буковині відривают голову, яйця і хвіст

отой горе-"експерт" може ще висновок наклепає на аварію позавчорашню? мол небуло ні аварії,ні трупів...... маразм крепчаєт

ГАНЬБА КОРУПЦІОНЕРАМ -ХАМЕЛЕОНАМ!!!

avatar

на "експертів" чекає кримінал

15 червня 2014 11:18