Заступник голови Чернівецької обласної ради отримує 38 тис  грн  на місяць (+заробітні плати ТОП-ів в Україні)

Заступник голови Чернівецької обласної ради отримує 38 тис грн на місяць (+заробітні плати ТОП-ів в Україні)

18.08.2017, 16:28

 Чернівецький міський голова Олексій Каспрук повідомив, що в інших містах ця премія становить 300, 400, 500%, а у нас поки що і на 205% депутати грошей виділити не хочуть… Відповідаючи на запитання журналіста, Олексій Павлович порадив вивичити досвід обласної ради – мовляв, поцікавтеся, чому там заступник голови отримує 38 тис. грн. в місяць. Хоча якщо порівняти навантаження, відповідальність і т.п. заступника голови обласної ради і заступника міського голови – це «небо і земля», на думку мера, і не на користь обласної ради.

За матеріалами http://www.fakty.cv.ua/ 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецькі депутати й чиновники вирішували як будуть нараховувати собі надбавки до зарплат (відео)

Зять Чинуша не зізнався, скільки платить кухарю, але все одно зажадав вибачень від мера Чернівців

ДОВІДКОВО:

Заробітні плати ТОП-ів в Україні

 Заробітні плати управлінців вищої ланки в Україні істотно відрізняються від середньої заробітної плати різних спеціалістів по країні загалом. У своєму новому матеріалі фахівці Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна аналізували, як виглядає ситуація із заробітними платами ТОП-ів.

 Аналіз бази вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua, а також опитування роботодавців та пошукачів за перше півріччя 2017 року демонструють тенденцію, що зарплатна вилка по українському ринку праці досить велика. І рівень пропонованої та очікуваної фінансової винагороди за роботу залежить від низки факторів: починаючи від сфери діяльності підприємства і завершуючи обсягом функціональних обов'язків, які виконує фахівець. Зарплати на українському ринку праці: тенденції першого півріччя 2017 року

 Динаміка зарплат за даними Міжнародного кадрового порталу hh.ua демонструє, що у першому півріччі 2017 року рівень заробітної плати топ-ів коливався у межах 20-30 тисяч гривень, у той час, як середня зарплата по країні – у межах 8-10 тисяч гривень.

 Значний внесок у такий середній показник зарплат топ-менеджменту вклали заробітні плати, які пропонуються керівникам у столиці. Разом із тим, у Києві зарплати топ-ів відрізнялися у рази від місяця до місяця, що у свою чергу залежало від наявності цікавих і високооплачуваних пропозицій.

 Якщо говорити про зарплатні пропозиції для топ-менеджменту по регіонах, то ситуація, як і в цілому по ринку в країні, досить різноманітна і залежить від багатьох деталей. Динаміка за січень-липень 2017 року по областям показує, що у рамках цього періоду пропозиції для управлінців з найбільш високим рівнем оплати були у Харківській області, у той час, як значно нижча оплата пропонувалася у Запорізькій та Львівській областях.

 При цьому, досить традиційно для українського ринку праці сфера топ-менеджменту входить в ТОП-5 сфер з найвищою конкуренцією. ТОП-5 проф. сфер з найвищою і найнижчою конкуренцією за I півріччя 2017

 Дані були отримані в результаті аналізу бази вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

 HeadHunter Україна входить до складу найбільшого об’єднання рекрутингових проектів із восьми країн Європи та Азії з найширшою базою резюме — більше 25 млн.

 З допомогою hh.ua більше 55 000 компаній шукають спеціалістів по 28 напрямках. До їхніх послуг пропонується понад 1 000 000 професійно складених резюме, які пройшли ручну модерацію HR-спеціалістів HeadHunter.

 Основу пошукацької аудиторії сайту складають висококваліфіковані спеціалісти різного профілю. На сьогодні hh.ua володіє найчисленнішою аудиторією кандидатів ТОП-рівня та спеціалістів «західного взірця».

 Усі проекти HeadHunter розміщені на єдиній онлайн-платформі. Робота з нами — це можливість публікувати вакансій та переглядати резюме у всіх країнах присутності HeadHunter з одного вікна.

 На ринку міжнародного інтернет-рекрутменту HeadHunter Україна відомий не тільки роботою кадрового порталу, але й реалізацією багатьох успішних проектів. З 2006 року розгорнулась дослідницька діяльність компанії, спрямована на глибинний аналіз поточних тенденцій ринку праці й прогнозування його розвитку. У той же час була заснована міжнародна «Премія HR-бренд» — єдиний професійний конкурс в області побудови репутації роботодавця.

 У кожній кар’єрі є hh.ua!

1